Nederlands MediaNetwerk

Deze week introduceert Freo haar nieuwe identiteit. Met de merkwaarden
eenvoud, openheid en
wederkerigheid benadrukt Freo, handelsnaam van
De Lage Landen, de kernwaarden die in haar DNA besloten liggen. Freo wil zo inspelen op de tijdgeest na de crisis waarin het voor financieel dienstverleners steeds belangrijker wordt om duidelijk aan te geven waar ze voor staan. Met de nieuwe focus geeft Freo het begrip lenen een nieuwe invulling.
Milko Wijckmans, directeur De Lage Landen Consumer Finance: 'Door verschuivingen in de leenmarkt heeft het imago van de leenbranche een flinke klap gekregen. Begrijpelijk maar jammer, want lenen is al zo oud als de mensheid en eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld. Bedrijven lenen om te groeien, mensen om te studeren of een huis te kopen. Zolang je er maar verantwoord mee omgaat is er geen probleem. En dat willen we benadrukken. Freo vindt lenen de gewoonste zaak van de wereld, daarom moet het ook niet onnodig moeilijk gemaakt worden voor klanten die een lening probleemloos kunnen dragen.' De nieuwe merkwaarden werden na gedegen klantonderzoek uitgewerkt in een aantal richtlijnen. Zo is er sprake van strikte normen rondom het maximaal verantwoorde leenbedrag, kan de klant zelf gemakkelijk inzicht verkrijgen in de mogelijkheden en worden klanten altijd terzijde gestaan mochten zich problemen voordoen bij het afbetalen. Tegelijkertijd hecht Freo waarde aan duidelijk en op maat gesneden advies aan haar klanten.
Drie zaken zijn van belang voor de consument bij het oriënteren op een lening: prijs, vertrouwen in de kredietverstrekker en eenvoud. Bij het definiëren van de nieuwe positie van Freo is hier rekening mee gehouden. Zo streeft Freo ernaar om tot de scherpste aanbieders van de markt te behoren, ondersteund door een efficiënte organisatie en zonder overdreven winstmarges te hanteren. Door een perfecte klantbeleving te bewerkstelligen, zowel tijdens het afsluiten als daarna, bewijst Freo dat het een betrouwbare en solide kredietverstrekker is. Oversluiten van leningen is nog gemakkelijker, het aanpassen van maandlasten blijft mogelijk en het vervroegd aflossen van de lening van Freo is altijd kosteloos. Bij het nieuwe Freo hoort een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Ook zal de consument Freo vaker gaan tegenkomen op het internet. Freo wil bereikbaar zijn voor haar klanten wanneer en waar zij er behoefte aan hebben. Om informatie in te winnen, voor het afsluiten van een lening of om een bestaande lening aan te passen aan een persoonlijke situatie. Maar ook om te horen hoe het nog beter kan.
www.freo.nl

Weergaven: 60

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden