Nederlands MediaNetwerk

Vernieuwde Yellowbrick app maakt parkeren nog makkelijker

Met de vernieuwde Yellowbrick parkeer app. kan iedereen met een iPhone of Android vanaf 6 juli bricken (starten en stoppen van parkeren met Yellowbrick). De vernieuwde app werkt sneller, heeft meer functionaliteiten en ziet er overzichtelijker uit. De applicaties zijn ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met de mobile agency One Shoe mobile.

Bricken met de Yellowbrick parkeer app is voordelig en makkelijk. Nadat de automobilist zijn auto heeft geparkeerd voert hij in de app de zonecode in. Met een druk op START wordt het betaald parkeren gestart. Na terugkomst hoeft de automobilist de parkeersessie alleen nog te stoppen. De parkeerkosten gaan door het gebruik van Yellowbrick op straat gemiddeld met 15% omlaag. En dat is precies waar het Yellowbrick om gaat.

Deze vernieuwde versie van de Yellowbrick parkeer app was nodig. "We hebben goed naar onze gebruikers geluisterd.” aldus Wilbert Witkamp van Yellowbrick. “Daarom hebben we de update toegespitst op vormgeving, snelheid en functionaliteit. Zo vind je met de app bijvoorbeeld eenvoudig je auto terug door een looproute te bepalen vanaf je huidige locatie. Ook kun je hem gebruiken bij Schiphol en zijn de locaties van de Q-Park garages en Q-Park P+R terreinen met de app terug te vinden. En deze vernieuwde versie is nog maar een eerste stap. We proberen de functionaliteiten steeds te verbeteren en te verfijnen.”

De vernieuwde Yellowbrick parkeer app is gratis te downloaden in de iTunes store en Android Market.

Yellowbrick heeft in 2006 Bricken geïntroduceerd in Nederland. Momenteel kunt u bricken in 72 gemeentes; op straat, bij Q-Park garages, Q-Park P+R terreinen en bij Schiphol. Bovendien komen er steeds meer gemeentes bij. Yellowbrick werkt samen met onder andere ABN AMRO, ANWB, Hertz, Q-Park en Travelcard.

Yellowbrick
One Shoe

Weergaven: 187

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden