Nederlands MediaNetwerk

Veronica komt volgende maand met Undercover Boss. In dit nieuwe spannende realityprogramma ruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel in voor een plek op de werkvloer om erachter te komen wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf. De werknemers hebben geen idee dat hun nieuwe collega hun hoogste baas is. Langzamerhand krijgt hij inzicht in hoe het bedrijf écht werkt. Hoe wordt er over het werk, het bedrijf en de baas gedacht? En het belangrijkste: hoe kan hij het bedrijf verbeteren? Undercover Boss is vanaf 21 september om 20.30 uur te zien bij Veronica. De presentatie is in handen van Lauren Verster.

Veel werknemers van grote bedrijven vinden dat hun baas te ver van de werkvloer afstaat en geen idee meer heeft van wat er speelt binnen het bedrijf. Maar sommige directeuren zijn bereid om ver te gaan om hun onderneming te verbeteren. In Undercover Boss draait steeds één directeur van een groot Nederlands bedrijf incognito een week lang mee op de werkvloer. Aan de lopende band, achter de kassa of als chauffeur komt hij tot nieuwe inzichten over hoe het eraan toegaat in zijn organisatie. Veel ogen worden in dit programma geopend: zowel die van de directeur als die van de medewerkers wanneer de baas zijn ware identiteit onthult.

Undercover Boss is in het buitenland een groot succes. In Amerika scoorde de premièreaflevering een recordaantal van 38,6 miljoen kijkers: sinds 1987 het hoogste kijkcijfer ooit gemeten voor een nieuwe tv-serie en voor de eerste aflevering van een realityprogramma. Bovendien hield Undercover Boss in haar tijdslot wekenlang de nummer 1-positie vast. Ook in Engeland is het format een grote hit met hoge kijkcijfers. In Nederland heeft Veronica de rechten voor de verrassende nieuwe reality verworven.

Lauren Verster neemt de presentatie van het programma voor haar rekening. Ze praat onder andere met de directeuren over hun verwachtingen en spreekt met de werknemers nadat ze zijn geconfronteerd met de ware identiteit van hun zogenaamde nieuwe collega.

Undercover Boss is een productie van IDTV.

www.undercoverboss.nl

Weergaven: 51

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden