Nederlands MediaNetwerk

Met 1,5 miljoen gebruikers in Nederland is LinkedIn een grote speler op het gebied van online netwerken. Vandaar dat het interessant is om gelijk op je profielpagina een mooie video van je bedrijf of van jezelf te laten zien. Is dat misschien iets voor jou? Of kleven er ook bezwaren aan?

Omdat het direct plaatsen van video op LinkedIn niet mogelijk is, is een kleine omweg noodzakelijk. Maar dat geeft een profiel mogelijk weer nieuwe kansen. LinkedIn biedt al enige tijd verschillende mogelijkheden om toepassingen van derden te integreren, maar sinds kort kan je ook gebruikmaken van Google Presentation. Je hebt dus natuurlijk wel een Google-account nodig.

Combineer drie accounts, in drie stappen
Voor deze methode van video publiceren op je LinkedIn-profiel is daarnaast ook een YouTube-kanaal vereist. Omdat Google ook eigenaar is van deze videodienst wordt alleen deze combinatie ondersteund.

De presentatie met de video is alleen te zien voor mensen die zijn ingelogd bij LinkedIn en je moet toestaan dat iedere bezoeker je volledige profiel kan bekijken. Op de website van De Videobrigade heb ik stapsgewijs beschreven hoe je dit kan doen.

Bezwaren?
Wat ik ook wel ben tegengekomen, is dat mensen op online netwerken een video plaatsen van een grappige video of iets dat ze interessant vinden. Daar lijkt niet altijd de overweging te zijn gemaakt of het voor een zakelijke netwerksite zinvol is. Is dat eigenlijk erg? Of is dat ook een manier om een bedrijf, een professional of een ondernemer beter te leren kennen?

Weergaven: 182

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden