Nederlands MediaNetwerk

Per 1 november heeft VROUW de url die echt bij haar hoort: vrouw.nl. Telegraaf Media Nederland, de eigenaar van het merk VROUW, heeft de url overgenomen van Pilar. Deze overname was voor Telegraaf Media Nederland een logische stap. Telegraaf Media Nederland bouwt aan sterke merken, waarmee brede publieksgroepen worden bediend. Met vrouw.nl wordt het merk VROUW verstevigd en daarmee dus ook de positie van Telegraaf Media Nederland in het vrouwensegment. Vrouw.nl wordt nu onderdeel van telegraaf.nl en blijft zo ook profiteren van het bezoek van telegraaf.nl. Uiteraard blijft de site van VROUW eveneens bereikbaar via de oude url telegraaf.nl/vrouw.

"De voordelen voor VROUW van het hebben van de url vrouw.nl zijn groot. Gebruiksgemak voor de consument (makkelijk te onthouden), sterke, gerichte communicatiekracht in de media en de hoogste ranking binnen searchengines zijn een paar van de voordelen. Maar bijna belangrijker nog is het feit dat op internet met deze url het merk VROUW ook wordt versterkt." aldus Klaar Bavinck, marketing manager van VROUW.

VROUW is momenteel druk bezig met een redesign van haar site en met het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. De verwachting is dat het redesign medio december gereed zal zijn.

VROUW is het platform van de Telegraaf Media Nederland waaronder het weekendmagazine VROUW, de site vrouw.nl en de krantenpagina VROUW vallen. VROUW is spraakmakend, nuchter, dichtbij en gaat over het echte leven. VROUW is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

www.vrouw.nl
www.telegraafmedia.nl

Weergaven: 171

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden