Nederlands MediaNetwerk

VROUW magazine viert verjaardag Máxima met speciale editie

Ter ere van de veertigste verjaardag van prinses Máxima op 17 mei brengt VROUW magazine een speciale een speciale Máxima editie uit. De Máxima special staat volledig in het teken van de geliefde prinses die Nederland heeft veroverd met haar charme. In een koninklijk portret wordt teruggekeken op haar tijd in Argentinië, de kennismaking met Nederland en wordt vooruit geblikt op haar toekomstige rol als koningin.

Verder komt haar beautygeheim aan bod, wordt kennis gemaakt met haar lookalike Jolanda, vertellen lezeressen over hun Argentijnse roots en feliciteert bekend Nederland haar. Natuurlijk ontbreekt een vorstelijke modeproductie in de stijl van Máxima niet.

Royalty-verslaggever Pieter Klein Beernink van De Telegraaf overhandigde Máxima het eerste nummer persoonlijk. “Ze was blij verrast, haar ogen lichtten even op en ze nam het dankbaar in ontvangst.”

VROUW Magazine ligt op 13 mei bij de abonnees op de deurmat en op 14 mei – samen met De Telegraaf – in de losse verkoop. 

www.vrouw.nl

www.telegraaf.nl 

 

Weergaven: 496

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden