Nederlands MediaNetwerk

Sport1 zal vanaf 20 juni dagelijks op meerdere kanalen en via de website www.sport1.nl live verslag doen van Wimbledon. Hiermee is Sport1 de enige Nederlandse zender die dagelijks rechtstreeks verslag doet van het mooiste Grand Slam tennistoernooi van het jaar.

De uitzendingen op Sport1 Live en Sport1 Tennis beginnen om 14:00 uur terwijl er op de Extra kanalen al vanaf 13:00 uur live tennis te volgen is. Daarnaast zendt Sport1 dagelijks om 22:00 uur het programma Wimbledon Today uit waarin de hoogtepunten van de dag nogmaals voorbij komen.

Jacco Eltingh neemt voor Sport1 vanuit Londen de verslaggeving voor zijn rekening. Het commentaar bij de wedstrijden verzorgd door Kristie Boogert, Jan Siemerink, Mariette Pakker, Marcella Mesker, Theo Bakker en Albert Mantingh.

Sport1 zendt volgende week ook het UNICEF Open live uit. Het internationale grastennistoernooi dat van 12 tot en met 18 juni wordt gespeeld in Rosmalen zal vanaf 13 juni dagelijks vanaf 11:00 uur live op Sport1 te zien zijn. Op zaterdag 18 juni begint de uitzending om 12:00 uur.

Bij de heren zullen in ieder geval Nicolas Almagro, Juan Carlos Ferrero, Xavier Malisse en onze landgenoten Thiemo de Bakker en Robin Haase is actie komen. Het deelnemersveld bij de dames bestaat onder andere uit Kim Clijsters, Svetlana Kuznetsova, Yanina Wickmayer, Anna Chakvetadze, Maria Kirilenko en Jelena Dokic.

www.sport1.nl

www.chellomedia.com  

 

 

 

Weergaven: 92

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden