Nederlands MediaNetwerk

Bert Habets, CEO van RTL Nederland, heeft vanochtend om 9.00 uur de Amsterdamse beurs geopend. Dit ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van RTL Z. RTL Z neemt al tien jaar een unieke positie in binnen het Nederlandse medialandschap. Het is het enige tv-kanaal dat het belangrijkste nieuws van de dag combineert met sterke financieel-economische berichtgeving. 

RTL Z staat vandaag de hele dag in het teken van het tienjarig bestaan. Elk uur zijn er, als afsluiter van de reguliere nieuwsbulletins, korte filmpjes te zien waarin steeds één onderwerp centraal staat. Onderwerpen die voor een belangrijk deel het nieuws en de financieel-economische berichtgeving van de afgelopen tien jaar hebben bepaald. Op die manier wordt een (financieel-economisch) tijdsbeeld geschetst van het afgelopen decennium. Aan de orde komen: de arbeidsmarkt, beleggen, de euro, grondstoffen, de huizenmarkt, nieuwsvoorziening op televisie, de Nederlandse economie, de politiek en topmannen.

RLT Z staat ook verderop in dit jaar op verschillende momenten stil bij het tienjarig bestaan. Zo is er de verkiezing van de Z-man en Z-vrouw van het decennium. Kijkers worden vanaf medio juli opgeroepen om te stemmen op een aantal vooraf door de redactie geselecteerde kandidaten.

De winnaars worden bekendgemaakt op het RTL Z Decennium Gala, dat plaatsvindt op 15 september. Onder leiding van RTL Z-anchors Roland Koopman en Peter van Zadelhoff bespreken topeconomen dan de huidige stand van zaken en wordt, samen met de circa achthonderd gasten, teruggeblikt op het financieel-economische nieuws van de afgelopen tien jaar. Natuurlijk wordt ook vooruit gekeken: captains of industry, topondernemers en trendwatchers geven hun visie op actuele ontwikkelingen en trends.

www.rtlz.nl

Weergaven: 367

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden