Nederlands MediaNetwerk

PayPal, 's werelds meest gebruikte online betaalmethode, is steeds beter vertegenwoordigd in de grootste webshops van Nederland. Dit blijkt uit de publicatie van de Twinkle top 100 van 2010, een overzicht van de 100 grootste webshops van Nederland.

Het is nu in 14 procent van de 100 grootste webshops van Nederland mogelijk om met PayPal te betalen. Dat percentage betekent een verviervoudiging ten opzichte van vorig jaar. De omzet die wordt gegenereerd door webshops in Nederland is wederom gestegen van 4,8 miljard euro naar 5,5 miljard euro.

De Twinkle 100 wordt voor de derde achtereenvolgende keer georganiseerd door Twinkle, een magazine voor webshopeigenaren. Twinkle baseert het onderzoek op de omzet die de webshops genereren.

Eelco van Wijk, Head of Merchant Services Benelux bij PayPal: "We zien wederom dat de totale omzet gegenereerd door webshops in Nederland is gestegen. Online shoppen wordt dus steeds populairder. En daar hoort een betaalmethode bij waarmee je makkelijk, veilig en overal kunt betalen. Steeds meer webshops en consumenten ontdekken de voordelen van online betalen via PayPal. Om dat terug te zien in de 100 grootste webshops van Nederland toont aan dat PayPal snel terrein wint onder de grootste webwinkels in Nederland en geeft ons het vertrouwen om door te gaan op de ingeslagen weg."

www.PayPal.nl

Weergaven: 146

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden