Nederlands MediaNetwerk

Vandaag zijn de namen van de juryleden voor de Mercurs 2011 bekend gemaakt. Deze deskundige en onafhankelijke jury staat voor de taak de nominaties én de winnaars in de diverse categorieën te bepalen. In de jury bekende namen uit de tijdschriftenbranche.

Juryvoorzitter is Derk Haank, in het dagelijks leven CEO Springer Science+Business Media. Derk vertegenwoordigt in de jury ook het Lucas‐Ooms Fonds waarvan hij bestuurslid is.

De juryleden zijn:

Renie van Wijk bedacht MINDmagazine en was hoofdredacteur van o.a. Living

Jort Kelder was als oud‐hoofdredacteur van Quote zelf Hoofdredacteur van het Jaar 1998
Oscar Kneppers van Iconomy Publishers, ook lanceerde hij in 2005 de crossmediale titel Bright

Jaap Biemans is artdirector van Intermediair en heeft zijn eigen ontwerpstudio

Peter Contant won in 1998 de Mercur Journalist van het Jaar en was tot vorig jaar directeur/hoofdredacteur van Veronica Magazine

Timo Vrijenhoek is mediadirector bij L’Oreal.

De jury buigt zich over negen categorieën: Tijdschrift van het Jaar, Lancering van het Jaar, Hoofdredacteur van het Jaar, Artdirection van het Jaar, Tijdschriftcover van het Jaar, Marketingactie van het Jaar, Tijdschriftreportage van het Jaar, Innovatie van het Jaar en de Mercur d’Or/LOF‐Prijs voor Publiekstijdschriften. Voor de Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar komt separaat een deskundige jury bijeen.

De uitreiking van de Mercurs vindt plaats tijdens het TijdschriftenGala op 8 december in de Amsterdam Convention Factory. Uitgevers van publiekstijdschriften kunnen tot uiterlijk 30 september kandidaten aanmelden. Inschrijfformulieren zijn te downloaden op www.mercurs.nl. Ook niet‐leden van de Groep Publiekstijdschriften kunnen meedingen naar de Mercurs.

Het TijdschriftenGala en de uitreiking van de Mercurs is een initiatief van de Groep Publiekstijdschriften van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV).

www.mercurs.nl

Weergaven: 192

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden