Nederlands MediaNetwerk

Hippe helpende handen in 's werelds hoofdstad

En zo stond ik ineens in een penthouse in het Maritime hotel in Manhattan. Met een glas champagne keek ik toe hoe de videoclip van 's werelds meest bekende transseksueel Amanda Lepore werd opgenomen. In een niemendalletje kroop ze over het bed, terwijl regisseur Marco Ovando haar aanwijzingen toeriep.

Ik was daar om Marco Ovando te interviewen. Hij is naast regisseur ook fotograaf en manager van een van de meest hotte nachtclubs van New York. Als modefotograaf ging hij op zijn 24e van Guatemala naar New York met niets meer dan 1000 dollar en een portfolio. Hij was net lekker bezig toen 9/11 een einde maakte aan een florissante economie. Hij belandde in de horeca en met succes. De Hiro werd de meest trendy nachtclub van New York en beroemdheden als Victoria Beckham, Kylie Minogue, Lance Armstrong en Daniel Craig behoren tot de vaste klanten. De laatste jaren pakt hij zijn fotografie weer wat op en nu doet hij ook videoclips. Interessante man.

Je struikelt hier over de interessante mensen. In de Apple Store kwam ik Regilio Tuur tegen. Hij heeft lang in New York gewoond en is nu bezig zich hier voorgoed te settelen. We raakten aan de praat en hij stelde me voor aan zijn bloedmooie vriendin. Later deze week gaan we een kop koffie drinken.

Een week of twee geleden sprak ik een acteur die hier ook aan het doorbreken is, nu. Hij had wat moeite om op gang te komen en verloor zichzelf in drank en drugs. Met opgezette klieren door zijn verslaving, zocht hij hulp. Tot aan Nederland kon geen dokter hem helpen. Uiteindelijk genas een spiritual healer hem. Hij volgt nu ook zo'n studie.

Zo kan het hier ook gaan. New York is een stad die je maakt of breekt. Eigenlijk zit er weinig tussenin. Je moet het lef hebben om overal op af te gaan, je niet uit het veld laten slaan als iemand je afsnauwt en doorgaan waar anderen afhaken.
Boris Dittrich noemde New York 'de hoofdstad van de wereld'. Dat maakt het groot en belangrijk en daardoor lijkt het hard en onpersoonlijk. Daar moet je doorheen prikken. Uiteindelijk wil iedereen aardig gevonden worden, worden bewonderd en hunkert iedereen naar een beetje liefde en respect. Waar je ook bent; we zijn er om elkaar, om elkaar, om elkaar, om elkaar te helpen, nietwaar?

Weergaven: 85

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden