Nederlands MediaNetwerk

Comedy Central en Endemol lanceren Comedy Central Family

In het aankomende najaar is het weer lachen met de hele familie voor de buis. Comedy Central lanceert in samenwerking met Endemol vanaf 1 oktober een nieuw 24 uurs digitaal kanaal: Comedy Central Family. Comedy Central Family zendt de aller-leukste tijdloze komedies uit waarvan je samen op de bank kunt genieten. Naast de grappigste Nederlandse series zijn ook internationale topkomedies non-stop te zien. Series van eigen bodem, geproduceerd door Endemol, als Sam Sam, Ushi en van Dijk, Boobytrap, Het Zonnetje in Huis, In de Vlaamsche Pot, zorgen voor toegankelijke humor voor het hele gezin. Ook internationale series als The Fresh Prince of Bel-Air, Frasier, Last Comic Standing, Rodney en de bekroonde hitseries Saturday Night Live en Scrubs staan garant voor een goede portie humor! Na de succesvolle lancering van Comedy Central is de zender niet meer weg te denken. Het aantal kijkers blijft groeien en het kanaal speelt een steeds grotere rol tussen de andere commerciële zenders. De komst van Comedy Central Family in het digitale aanbod is daarom een vanzelfsprekende aanvulling. Hiermee geeft Comedy Central gehoor aan de steeds groter wordende vraag naar de populaire series van vroeger. Maurice Hols, Head of Comedy Central: ‘Met het toevoegen van een digital 24 uurs kanaal aan het Comedy Central portfolio bieden we de kijkers de mogelijkheid om de hele dag te genieten van de leukste familie-entertainment.’ Comedy Central Family is niet gewoon maar weer een nieuwe comedy zender. Comedy Central Family biedt familie-entertainment. Lekker met de hele familie op de bank voor de buis en smullen van de leukste en grappigste series op elk gewenst tijdstip, dat is Comedy Central Family. Comedy Central Family is vanaf 1 oktober als eerste beschikbaar via Ziggo. Later in het jaar zal de zender ook via andere distributeurs aangeboden worden. Ken je deze nog? De populaire series van vroeger die nu weer te zien zijn bij Comedy Central Family kennen we ongetwijfeld allemaal nog wel. Toch zullen we het geheugen nog even opfrissen met een aantal series die Comedy Central Family uitzendt.
Sam Sam In deze comedyserie draait alles om de humoristische belevenissen van de koppige Jimmy en zijn huisgenoten Lex, Jo en Chris. ‘Maak me gek!’, de lijfspreuk van Jimmy, is een kreet die al sinds 1995 bekend is bij talloze Nederlandse televisiekijkers. De vier huisgenoten krijgen het als vanouds te stellen met de hilarische bemoeienissen van hun huisbazen, de altijd bekvechtende Nol en Riet Brouwer.
Frasier Deze ‘all time favourite’ van de ultieme comedy liefhebber mag niet ontbreken bij Comedy Central Family. Deze top sitcom is geproduceerd tussen 1993 en 2004 en gaat over de psychiater Frasier Crane (bekend van de serie Cheers) die na zijn scheiding verhuist vanuit Boston om een nieuw leven op te starten in Seattle. Daar wordt hij aangenomen als vaste radio psychiater, zodat hij zijn slimme en grappige adviezen de ether in kan gooien.
In de Vlaamsche Pot De serie gaat over de gebeurtenissen in restaurant "In de Vlaamsche pot" van eigenaar Karel Visser en zijn partner en chef-kok Lucien van Damme. Frans van Deursen en Susan Visser kregen landelijke bekendheid door deze serie. In het zojuist geopende restaurant 'In De Vlaamsche Pot' is het vooral de niet aflatende creativiteit van Frits (Frans van Deursen) op jacht naar zijn zoveelste makkelijk verdiende tientje waardoor de zaken nogal eens anders gaan dan verwacht. De combinatie van Frits en de constant onzekere en nerveuze Karel (Edwin de Vries), zijn principiële vriend Luciën (Serge Henri Valcke) en de door Frits begeerde maar niet altijd op subtiele wijze afwijzende Dirkje (Susan Visser) staat garant voor de nodige misverstanden. Evenals Dirkje is ook de humor niet altijd even subtiel, maar vermakelijk is het allemaal wel. En een serie over een gay-koppel was destijds nog best uitzonderlijk in de vroege jaren 90.
Kees & Co Simone Kleinsma schittert in deze Nederlandse komedie rond het leven van Kees Heistee. Kees is getrouwd met de charmante goedzak Ben en samen hebben ze twee kinderen; dochterlief Anne is de nachtmerrie van elke moeder en zoon Rudie heeft een voorliefde voor morbide zaken. Kees probeert haar gezin normen en waarden te leren, maar dat lijkt vooralsnog onmogelijk. Verdere rollen; Rik Hoogendoorn; Amber Teterissa; Robin Tjon Pian Gi; Esther Roord.
Saturday Night Live In Saturday Night Live spelen een vaste cast ‘comedians’ in samenwerking met beroemde Amerikaanse sterren, wekelijks de meest uiteenlopende sketches. De show wordt wekelijks gepresenteerd door een bekende Amerikaan, die tevens meespeelt in de sketches. Zo komen onder andere sterren als Ben Affleck, Madonna, Britney Spears, Al Gore, Jesse Jackson, Colin Farrell, Robert DeNiro, Paris Hilton, Ashton Kutcher en Cameron Diaz voorbij. Saturday Night Live is de springplank geweest tot een glansrijke carrière voor talloze wereldberoemde comedians, waaronder Eddie Murphy, Adam Sandler, Chris Rock, John Belushi, Dan Akroyd, Mike Myers.
Het Zonnetje in Huis Hilarische en zeer succesvolle comedyserie. In huize Bovenkerk halen Piet, Cath, Erik, Fred, Walter en mevrouw de Vries al hun irritaties uit de kast en zetten het weer op een kibbelen, zeuren en klagen. Cath en Piet lopen elkaar altijd in de weg, Erik doet zijn best de boel te sussen en in de stamkroeg gedragen de oude bazen zich weer als hartgrondige zeurkousen.
www.comedycentral.nl/family

Weergaven: 463

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden