Nederlands MediaNetwerk

BNR start nieuw programma over duurzaamheid

Van papierloze kantoren tot SUV-werende gemeenten: duurzaamheid domineert de maatschappij in talloze opzichten. Vanaf woensdag 2 juli belicht BNR Nieuwsradio elke week dit thema in BNR Duurzaam!. De eerste uitzending is vanaf een windmolenpark in de Noordzee.
Nobelprijswinnaar Al Gore heeft duurzaamheid boven aan de politieke agenda weten te krijgen. De aandacht is er, maar de echte oplossingen ontbreken nog of zijn aanleiding tot verhitte debatten. BNR gaat op zoek naar antwoorden voor de rijzende milieukwesties. Het nieuwe programma besteed aandacht aan nieuwe energievormen, milieubewust ondernemen en genetisch gemanipuleerd voedsel.
“Duurzaamheid is de hype voorbij. Het is volwassen geworden”, zegt Rens de Jong, presentator van het nieuwe programma. “BNR Duurzaam! gaat niet klagen over smeltende poolkappen, maar focust op innovaties en ideeën waar we de wereld mee verder helpen”.
De eerste uitzending komt vanaf het Prinses Amalia-windmolenpark, 23 km uit de kust bij IJmuiden. Jaco Korbijn (energiebedrjf Eneco) en Dick van der Klaauw (energiebedrijf Delta) zijn de eerste gasten van het nieuwe programma.
BNR Duurzaam! is iedere woensdag van 20.00 – 20.30h te horen op BNR. De uitzending wordt nogmaals uitgezonden op zaterdag van 12:00 tot 12:30h en op zondag van 20:00 tot 20:30h.

www.BNR.nl/duurzaam

Weergaven: 66

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden