Nederlands MediaNetwerk

De vier finalisten voor de verkiezing Communicatieman/vrouw van het Jaar 2010 zijn bekend: Alex Sheerazi, Fiona Atighi, Frank Janssen en Sjoerd van de Wouw. De vakjury koos uit de longlist van tien kandidaten deze vier communicatieprofessionals vanwege hun innovatieve, inspirerende en effectieve prestaties op het communicatievlak. De verkiezing is een initiatief van Logeion, vereniging voor communicatie en vakblad Communicatie.

Alex Sheerazi, hoofd communicatie Dienst Noord/Zuidlijn, is er in geslaagd de negatieve beeldvorming rondom de Noord-Zuidlijn om te buigen door actief verbindingen te leggen met belangrijke doelgroepen waarbij ruimte voor communicatie en bemoeienis is gecreëerd.
Fiona Atighi, projectleider 1 logo ministerie van Algemene Zaken, heeft een enorme prestatie geleverd om de invoering van 1 rijkslogo te realiseren. Door de rijkshuisstijl zijn alle ministeries, uitvoeringsorganisaties, diensten en agentschappen nu herkenbaar als onderdeel van de Rijksoverheid.
Frank Janssen, directeur corporate communicatie Van Gansewinkel Groep, heeft de Van Gansewinkel Groep met een doordachte (media)strategie in relatief korte tijd op de kaart gezet als duurzaam milieuconcern. Van traditionele afvaldienstverlener naar duurzame grondstoffen- en energieleverancier. Zo zijn de onderscheidende slogans ‘Afval bestaat niet’ en ‘Wie maakt hier iets moois van?’ tot stand gekomen.
Sjoerd van de Wouw, campagneleider Wakker Dier, heeft met de actie tegen de kiloknaller een enorm succes behaald dat niet alleen een collectieve gedragsverandering bij supermarkten teweeg heeft gebracht, maar ook het imago van Wakker Dier aantoonbaar in een gewenste richting heeft omgebogen.

Op 7 december vindt in Zeist de verkiezing plaats van de Communicatieman/vrouw van het Jaar 2010. Onder het toeziend oog van de jury en meer dan 250 communicatieprofessionals nemen de vier finalisten het tegen elkaar op om deze prestigieuze prijs te winnen. De jury, Richard van der Eijk (voorzitter), Noelle Aarts, Anne-Marie Stordiau, Jan Jelle van Hasselt, Rocco Mooij en Michael Meyer, bepaalt uiteindelijk, met de stem van het publiek, de winnaar.

Taalgoeroe Jan Kuitenbrouwer gaat tijdens de verkiezingsavond in op de taal en bijzondere frames in 2010. Dagvoorzitter is Joost Ravoo, regiodirecteur NS en Communicatieman van 2004. Stem mee op jouw favoriete Communicatieman/vrouw en ontmoet 250 vakgenoten in het sfeervolle Hotel Theater Figi te Zeist.

www.communicatiemanvrouw.logeion.nl

Weergaven: 74

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden