Nederlands MediaNetwerk

Albert Heijn plaatst steeds meer Nudge duurzame tips op verpakkingen Puur & Eerlijk assortiment

Albert Heijn heeft de intentie om de Nudge-duurzame tips op meer producten in het puur & eerlijk assortiment te vermelden. Dat verklaarde brandmanager Sanne Zwinkels tijdens een ontbijtsessie bij Rondeel ter gelegenheid van de eerste verjaardag van Nudge. Nudge ontving daarnaast het IEDP-certificaat voor organisaties waar men met plezier werkt.

Om pasta, rijst en eieren gaar te krijgen, kun je na een paar minuten koken het gas uitzetten en de deksel op de pan doen. Dat was de energiebesparingstip van een van de leden van consumentenplatform Nudge. Op de etiketten van de Rondeel-eieren uit het AH puur & eerlijk assortiment staat deze milieutip inmiddels vermeld: na 2 minuten koken kan het gas uit.

 

Jan van Betten, Sanne Zwinkels en Ruud Zanders

 

Intentie

Tijdens een bijeenkomst met het Nudge Business Netwerk presenteerde Sanne Zwinkels, brandmanager AH puur & eerlijk de plannen van het duurzame label. Ze sloot af met een kadootje voor Nudge: “Ik heb een leuk nieuwtje. We hebben goede ervaringen met de milieutip van Nudge op de Rondeel eieren. Albert Heijn heeft de intentie om meer duurzame tips op AH puur& eerlijk verpakkingen op te nemen. Door allemaal een klein steentje bij te dragen kunnen we samen een groot verschil maken.

IEDP-certificering
Het was een bijzonder eerste jaar voor Nudge met als resultaat de steun van meer dan 16.500 nudgers en de 22ste plaats voor Jan van Betten in de Duurzame 100. Ook ontving Nudge vandaag het IEDP-certificaat als organisatie waarbij de medewerkers zich willen inspannen voor een goede werksfeer. Zowel intern als extern. Collega's hebben zorg en aandacht voor elkaar, bieden elkaar steun en richten zich positief op kansen.

www.nudge.nl

 

Weergaven: 692

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden