Nederlands MediaNetwerk

Amsterdam International Fashion Week streamt alle catwalkshows live!

Voor het eerst in de geschiedenis van de Amsterdam International Fashion Week zijn alle shows live te volgen via het internet.  Met het live streamen zijn de shows niet alleen zichtbaar voor de modeprofessionals, maar ook voor de rest van de wereld. Uiteraard zijn de beelden later op de dag ook te bekijken via  www.amsterdamfashionweek.com.

Vanaf de exclusieve openingssoiree, waarmee AIFW de Nederlandse modeweek aftrapt, tot en met de sluitshow op zondagavond zijn alle shows live te volgen via de officiële AIFW website. Via social media en de officiële website zal er actief gecommuniceerd worden om hier de aandacht op te vestigen en de start van de show aan te kondigen.

Amsterdam International Fashion Week (AIFW) is in 2004 opgericht om Amsterdam op de kaart te zetten als inspirerende en internationaal georiënteerde modebestemming. AIFW is inmiddels uitgegroeid tot hét halfjaarlijks mode-evenement van Nederland. AIFW biedt een platform voor  het mooiste en beste dat Nederland op modegebied voortbrengt en viert hiermee de creativiteit, glamour en magie die mode opwekt. Het showprogramma en de lezingen zijn met name gericht op professionals binnen de modebranche en vindt plaat op het Westergasfabriekterrein. Het openbare Fashion Week DOWNTOWN is opgestart om aan de enorme vraag van het grote publiek te voldoen en speelt zich af op verschillende locaties, verspreid over Amsterdam.

www.amsterdamfashionweek.com 

Weergaven: 65

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden