Nederlands MediaNetwerk

Benjamin Herman en Johnnie Walker dagen Nederlands talent uit

Vanaf 1 februari nodigt Johnnie Walker™ in samenwerking met saxofonist Benjamin Herman getalenteerde musici en performers uit voor deelname aan een uniek muzikaal event. Met de Walk With Giants Studio geeft Johnnie Walker verborgen talenten in Nederland, die de droom hebben door te breken, de kans om door middel van coaching een eerste stap te zetten in hun professionele carrière. De studio past helemaal in de filosofie van Johnnie Walker om mensen te motiveren tot vooruitgang. Deelnemen kan via een video post op de Johnnie Walker Facebook pagina tot 2 maart. Uit de inzendingen selecteert Benjamin 5 winnaars, met wie hij eind maart aan de slag gaat om een echte Keep Walking track op te nemen in Studio 150.

Of het nou punk, rap, hip hop, poëzie of rock & roll is, het maakt niet uit. Benjamin en Johnnie Walker roepen alle getalenteerde muzikanten en artiesten vanaf 18 jaar in Nederland op om een video te posten met hun eigen optreden en motivatie. Het optreden kan in de vorm zijn van muziek, zang of een andere creatieve performance. “Tijdens mijn hele carrière heb ik me door veel verschillende muziekstijlen en mensen laten inspireren. Juist hierdoor ontstaan mijn mooiste stukken, want zonder regeltjes kan mijn creativiteit volop tot uiting komen. Het succes komt natuurlijk niet vanzelf. Een sterke wil om gedegen te willen studeren plus een dosis discipline zijn cruciaal om succesvol te worden als artiest,” aldus Benjamin Herman. Dit is ook één van de belangrijkste selectiecriteria van deelname aan de Walk With Giants Studio. 

Op 30 en 31 maart ontvangt Benjamin de winnaars in de Amsterdamse Studio 150, de plek waar muzikanten zoals David Bowie, Bon Jovi en Acda & de Munnik hun grote hits opnamen. Gedurende de twee dagen zal Benjamin de winnaars coachen en persoonlijke performance tips geven. Tot slot zal de track professioneel worden opgenomen en daarna gepresenteerd worden tijdens een besloten presentatie in Studio 150.

“Met de Walk With Giants Studio wil Johnnie Walker jonge talenten stimuleren en motiveren om zich te ontwikkelen. Het is een logische keuze dat we een succesvolle jazzmuzikant hebben gevraagd om talenten te coachen. Niet alleen passen jazzmuziek en whisky gewoon goed in de ambiance en belevingswereld die wij willen uitstralen, Benjamin weet als geen ander hoe je je kunt blijven ontwikkelen. Hij kan mensen inspireren om altijd vooruit te gaan”,  aldus An Martel, Senior Brand Manager bij Johnnie Walker Noord-Europa. 

www.facebook.com/video/video.php?v=131286776937692 

www.johnniewalker.nl 

www.diageo.nl

 

Weergaven: 86

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden