Nederlands MediaNetwerk

BNN trakteert de kijker zes zaterdagavonden op een uniek concept voor de Nederlandse televisie: live comedy. Een tv-programma waarin live gespeeld, live omgebouwd en live omgekleed wordt. Rechtstreeks vanuit het Compagnietheater in Amsterdam zorgen acht komische acteurs wekelijks voor een scherpe mix van humor en een eigenzinnige kijk op de actualiteit in sketches, filmpjes en muzikale parodieën. Elke week is er een andere bekende gastpresentator die ook meespeelt. Comedy Live is vanaf 23 april om 21.40 uur te zien bij BNN op Nederland 1.

Jan Jaap van der Wal is naast initiatiefnemer ook presentator van het alternatieve nieuwsoverzicht in de show. Ook Sander van Opzeeland (Kopspijkers, Koefnoen en Daily Show) levert een wekelijkse bijdrage aan dit nieuwsblok. Jan Jaap van der Wal: “Zowel bij acteurs als bij schrijvers kriebelt dit idee al jaren. Dat deze groep schrijvers en uitvoerenden bij elkaar is gebracht, is ongelooflijk inspirerend. Net als het Amerikaanse Saturday Night Live hopen we door te kunnen groeien naar een instituut op televisie. Iets waar je bij wilt zijn en bij wilt horen.”

Naast Jan Jaap van der Wal werkt aan Comedy Live een vaste groep komische acteurs mee die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend: Remko Vrijdag (De Vliegende Panters), Henry van Loon (Comedy Train, Henry van Loon Entertainment Show), Lies Visschedijk (Gooische Vrouwen, Loft), Jennifer Hoffman (Spion van Oranje, Verborgen Gebreken), Martine Sandifort (Koefnoen, Dr. Ellen), Kirsten Mulder (Toneelgroep Oostpool), Murth Mossel (Carribean Combo, Flinke Namen) en Bas Hoeflaak (Droog Brood). De scènes worden geschreven door een aantal van de meest talentvolle auteurs uit de wereld van cabaret en toneel.

comedylive.bnn.nl

Weergaven: 223

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden