Nederlands MediaNetwerk

Bram van der Leij start met ingang van vandaag als marketingmanager Sport bij Sanoma Uitgevers. In die functie is hij verantwoordelijk voor de marketing van alle multimediale sportmerken van Sanoma, waaronder NUsport, Golfers Magazine, Zeilen, Helden, Hockey.nl en Fiets.

Het betreft de marketing van zowel de tijdschriften als websites, specials en evenementen. Van der Leij is sinds 2005 werkzaam bij Sanoma, waarvan de laatste twee jaar als marketingmanager Cycling. Daar was hij verantwoordelijk voor de marketing van Fiets, FietsActief, Procycling en de officiële Tour de France Gids.

De functie marketingmanager Sport is ontstaan door een nieuwe indeling van de marketing- en salesafdelingen van het cluster Sport bij Sanoma. Die was nodig door de sterke groei van dit cluster en de ontwikkelingen in het medialandschap. De nieuwe indeling - met één marketingmanager en verschillende mediumtype-gerichte productmanagers – sluit beter aan bij de ambitieuze toekomstplannen.

Van der Leij gaat rapporteren aan Jan Paul de Wildt, uitgever Sport bij Sanoma Uitgevers.

www.sanoma-uitgevers.nl

 

Weergaven: 227

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden