Nederlands MediaNetwerk

Als het weer je niet blij maakt, dan doet Veronica dat wel deze zomer met de leukste sitcoms. Vanaf 21 juni om 20.30 uur brengt de zender namelijk nieuwe dubbele afleveringen van The Big Bang Theory. Penny, Leonard, Sheldon, Howard en Raj belanden door hun uiteenlopende karakters weer in allerlei hilarische situaties. Aansluitend is het nieuwe seizoen van Two and a Half Men te zien, waarin de veelbesproken Charlie Sheen voor het laatst de hoofdrol speelt. Two and a Half Men is vanaf 12 juli om 20.30 te zien met wekelijks een dubbele aflevering.

The Big Bang Theory draait om het dagelijkse leven van vier superslimme nerds met beperkte sociale vaardigheden. Dankzij de mooie Penny, het buurmeisje van Leonard en Sheldon, leren de jongens beetje bij beetje dat er meer in het leven is dan alleen wetenschap. In de eerste aflevering willen Leonard en zijn vriendin Priya een avondje alleen zijn en dankzij Sheldons zelfverzonnen kamergenotencontract dwingen ze hem iets buiten de deur te gaan doen. Penny en haar vriendinnen besluiten Sheldon mee te nemen naar een nachtclub.

Het nieuwste seizoen van de veelvoudig bekroonde serie Two and a Half Men is deze zomer al te zien bij Veronica. De losbandige ladykiller Charlie biedt nog altijd onderdak aan zijn broer Alan en diens zoon Jake. Als Charlie een zelfs voor hem extreme nacht achter de rug heeft en zich niets meer herinnert, gaat hij op zoek naar een manier om te stoppen met drinken. Ondertussen deelt Alan het bed met de moeder van Jake’s vriend en doet hij alles om te voorkomen dat Jake dit ontdekt.

De vooravond van Veronica staat al lange tijd in het teken van comedy. Vanaf 20 juni wordt deze vernieuwd met een van de bekendste sitcoms uit Amerika: That ‘70s Show. Hierin speelt Aston Kutcher - die Charlie Sheen opvolgt in Two and a Half Men - de rol van een verveelde tiener in de jaren zeventig. Samen met vijf vrienden groeit hij op in het saaie Point Place. Veel meer dan een bioscoopbezoekje, een ritje met de wagen en bier drinken is er niet te doen en dus zijn ze constant op zoek naar enige vorm van vermaak. That ‘70s Show is vanaf maandag elke werkdag om 19.30 uur te zien bij Veronica.

www.sbs.nl  

 

 

 

Weergaven: 45

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden