Nederlands MediaNetwerk

Uitzendorganisatie Consolid heeft het zoeken naar vacatures vergemakkelijkt. Werkzoekenden die willen werken in het vervoer of de beveiliging kunnen via de website hun wensen aangeven en worden dan naar de vacatures geleid. Daarnaast is er in de App-store van Apple een app te downloaden die inzicht geeft in de beschikbare vacatures. Via deze middelen wordt snel duidelijk waar de mogelijkheden zitten en hoeft de werkzoekende niet door vele vacatures te spitten die niet passen bij zijn wensen.

Op de website staan verschillende video’s waarmee men zich eerst kan oriënteren op de verschillende functies. Via een paar simpele stappen kan de werkzoekende vervolgens een selectie maken van de beschikbare functies. Door aan te geven in welk werkgebied men wil werken en in welke provincie, komen de vacatures in beeld. Maar men kan zich ook aanmelden voor een baanalert. Vooraf wordt aangegeven in welke vacatures interesse is en op welke wijze deze verstuurd kunnen worden, per sms of e-mail. De werkzoekende ontvangt dan op de gewenste wijze alle nieuwe vacatures die passen binnen zijn, zelf ingestelde, profiel.

Sinds kort is er ook een speciale app ontwikkeld voor de iPhone en iPad. Via deze app krijgt men inzicht in alle beschikbare vacatures. Per vacature wordt o.a. informatie gegeven over de standplaats, aantal beschikbare vacatures, uren per week en een salarisindicatie. Ook hier kan een profiel worden ingesteld, met gevolg dat er een melding wordt gegeven bij een nieuwe vacature binnen het gewenste profiel. De app is gratis te downloaden in de App-store van Apple.

Ook social media worden ingezet door Consolid. Via Twitter en Facebook worden vacatures gedeeld en via Hyves en YouTube is informatie te vinden over de verschillende mogelijkheden.

Consolid is in Nederland de grootste leverancier van flexibel personeel in de vervoers- en beveiligingsbranche.

www.consolid.nl 

Weergaven: 141

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden