Nederlands MediaNetwerk

Het Amsterdamse Dart | Brand guidance & Design gaat zich inzetten voor de ontwikkeling van packagingdesign en -concepten voor nieuwe en bestaande merken van Uniekaas. Dart wordt ook ingeschakeld voor de vormgeving, ontwikkeling en realisatie van communicatie- en presentatiemateriaal, dat zowel nationaal als internationaal zal worden uitgezet.

Uniekaas heeft Willy de Graaff van De Graaff BrandManagement in de arm genomen om de projecten merk- en marketingstrategisch te intiëren en begeleiden.

Uniekaas is een toonaangevende Nederlandse kaasproducent. Met haar rijke traditie is de producent uitgegroeid tot een onafhankelijke en marketinggeoriënteerde onderneming. Uniekaas voert grote en bekende kaasmerken en ontwikkelt steeds vaker nieuwe internationale product/markt-combinaties. Kennis van lokale markten is daarbij evident.

"Nu we met Uniekaas vanaf 2011 weer volop aan onze merken gaan bouwen, hebben we daarbij ook een professionele partner nodig die ons met al onze marcom-ambities kan helpen.", aldus Willem-Jan Rote, general manager van Uniekaas.

Dart werkt als onafhankelijk bureau al ruim 40 jaar aan de ontwikkeling van nieuwe en bestaande merken. Nationaal en internationaal. B-to-B en B-to-C. Profit en non-profit.  Met een team van bijna 40 merk- en designspecialisten richt Dart zich op uiteenlopende disciplines, waaronder brand & design strategie, identity ontwikkeling & brand management, corporate en marketing communicatie, packaging & retail en interactive design.

www.dartgroup.nl

Weergaven: 89

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden