Nederlands MediaNetwerk

ADNieuwsmedia kiest voor een exclusieve samenwerking met Direct Force. Per 1 januari 2010 brengt AD al haar Streetmarketing activiteiten onder bij Direct Force. Hiertoe schreef AD in oktober een pitch uit aan drie bureaus.

Gezien de belangrijke rol die Streetmarketing neemt in deze markt is het van belang onze marketing strategie goed op straat door te vertalen. Om die reden heeft AD gekozen om exclusief met Direct Force een partnership aan te gaan.

Willem Costermans, oplagemanager AD: “In Direct Force zien wij een kwalitatieve en betrouwbare partij die op creatief niveau met ons mee kan denken en slagvaardig genoeg is om met ons mee te gaan in onze doelstellingen.”

AD en Direct Force zijn de pioniers die 12 jaar geleden voor het eerst in Nederland Streetmarketing inzetten voor wervingsactiviteiten. Sinds die tijd is er veel veranderd en heeft Direct Force zich hard gemaakt voor de professionalisering van deze branche. Camiel Vermeulen, algemeen directeur Direct Force “Erg mooi dat je met je oudste klant zo’n progressieve stap kunt maken. We geloven erg in de gezamenlijke approach, waarbij je de grenzen tussen DF & AD beslecht.”

www.DirectForce.nl

Weergaven: 160

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden