Nederlands MediaNetwerk

Office Depot, een vooraanstaand internationaal leverancier van kantoorartikelen en -diensten, heeft Dirk Aldenzee aangesteld als Senior Director Sales voor de Benelux- en DACH-regio. Eerder had Office Depot Jeroen Israels al aangesteld als sales director Benelux.

Aldenzee is in zijn functie verantwoordelijk voor alle sales-activiteiten van Office Depot in de desbetreffende regio’s en stuurt de regional sales directors en telesales accountmanagers aan. Hij is op 1 maart gestart en werkt vanuit het Europese hoofdkantoor in Venlo.

Met de benoeming van de nieuwe sales directors slaat Office Depot een nieuwe weg in. Thomas Glatzel, Regional Vice President Benelux, Germany, Austria and Switzerland a.i. bij Office Depot licht dit toe: “Voor de major accounts wordt steeds meer nadruk gelegd op de mogelijkheden om inkoopprocessen te optimaliseren. Door middel van het aanbieden van specifieke op maat gemaakte proposities kunnen wij klanten nog betere kwaliteit en grotere besparingen bieden. Dirk Aldenzee en Jeroen Israels spelen een belangrijke rol in het uitbouwen van deze nieuwe aanpak.”

Dirk Aldenzee heeft bedrijfseconomie gestudeerd, met als specialisatie Internationale Marketing & Business. Het afgelopen jaar was hij werkzaam als Director Licensing bij Buma Stemra. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de marketing- en sales-activiteiten. Voordat Aldenzee bij Buma Stemra werkte, heeft hij voor Atos Origin gewerkt als Director voor Cluster Telecom, Utilities en Media. Daarvoor was hij bij de Koninklijke TNT Post als commercieel directeur verantwoordelijk voor de Internationale Sales, Key Account Management, Regional Sales, Telesales en de Consumentenmarkt.

Jeroen Israels heeft een achtergrond in marketing en sales en heeft ruime ervaring in een business-to-business omgeving. De afgelopen vijf jaar was hij werkzaam bij Kinnarps als commercieel directeur Nederland voor duurzame kantoormeubelen.

Daarvoor werkte Israels als European Sales Manager bij Corporate Express Europe BV. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe business binnen key en corporate accounts in de EMEA-regio.

www.officedepot.com 

Weergaven: 761

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden