Nederlands MediaNetwerk

Disney XD start met het nieuwe programma Disney XD Masterclass. Iedere maand staat er één thema centraal waar een kijker van Disney XD een workshop in kan winnen. De workshop wordt gegeven door een professional uit dat vakgebied. Onder andere acteur Egbert Jan Weeber, F-16 piloot Tobias Schutte en Nederlands elftal doelman Maarten Stekelenburg doen mee.

Het televisieprogramma dat eraan gekoppeld is wordt gepresenteerd door Levi van Kempen. De eerste uitzending is op 23 januari om 09.35 uur. De allereerste Disney XD Masterclass waar kids zich via DISNEYXD.NL voor kunnen opgeven is een workshop met F-16 piloot Tobias Hitec Schutte op vliegbasis Leeuwarden. Hij vertelt de winnaar alles over zijn baan, beantwoordt alle vragen en geeft tips over wat je moet doen om piloot te kunnen worden. Uiteraard mag de winnaar een kijkje nemen in een F-16.

Voetbal is het tweede thema dat centraal staat in Disney XD Masterclass. Voor deze masterclass kunnen kids een workshop winnen met Ajax en Nederlands elftal keeper Maarten Stekelenburg. Maarten vertelt hoe hij zijn droom heeft gerealiseerd en beantwoordt alle vragen. De winnaar mag een balletje trappen met Maarten en krijgt een rondleiding achter de schermen van de Amsterdam Arena. De andere thema's die centraal staan zijn skaten, muziek, acteren en autosport.

Disney XD is dé televisiezender voor stoere jongens en meiden van 6 tot 14 jaar. Het station daagt kids uit en neemt hen mee in de wereld van sport, gaming, avontuur en muziek. En alles met een grote dosis humor. Kortom: Disney XD is fun! Uit recent onderzoek blijkt dat Disney XD opnieuw de meest gewaardeerde kinderzender is bij Nederlandse jongens en meisjes van 6-14 jaar. De televisiezender is dagelijks te zien van 06.00 's ochtends tot 18.00 's avonds en digitaal 24 uur te ontvangen via UPC op kanaal 503.

www.disney.com

 

Weergaven: 372

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden