Nederlands MediaNetwerk

Euro RSCG Amsterdam heeft het team versterkt met Edgar Kuipers. Hij is in dienst getreden als Account Director en ontfermt zich over de accounts: LU, Nutricia, KFC en het nieuwe koepelthema Duurzaamheid van de Nederlandse overheid.

Floris van Hasselt, Managing Director Euro RSCG Amsterdam: “Edgar deelt de liefde en passie voor ons vak. Dat is precies wat Euro RSCG zoekt. Dit - gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit, verstand van merkenbouw en zeer brede ervaring op het gebied van retail, financials en fast movers - maakt hem het talent dat perfect bij onze toekomstplannen past.”

Edgar Kuipers: “Euro RSCG Amsterdam is in beweging. Er zit een team met enorm gedreven mensen. Het bureau heeft een geïntegreerde wijze van werken, op een niveau dat geen enkel ander Nederlands bureau op dit moment kan bieden. De doelstelling om dit verder vorm te geven op klanten als LU, KFC en de campagnes voor het koepelthema ‘Duurzaamheid’ is voor mij een heel mooie uitdaging.”

Kuipers werkte eerder bij McCann-Erickson Brussel. De afgelopen periode was hij Account Director bij Lowe/Draftfcb.

Met 233 kantoren in 75 landen is Euro RSCG Worldwide één van ’s werelds meest vooraanstaande geïntegreerde marketing- en communicatieadviesbureaus. In 2010 riep Advertising Age - voor het vierde jaar op rij - Euro RSCG Worldwide uit tot 's werelds grootste bureau met het meeste aantal accounts. De Franse organisatie Les Agences de l'Année kroonde Euro RSCG in 2009 tot European Communication Group van het jaar. In Nederland bestaat Euro RSCG uit het reclamebureau Euro RSCG Amsterdam, het interactieve bureau Euro RSCG 4D en het communicatie adviesbureau Euro RSCG Bikker.

www.eurorscg.nl

Weergaven: 72

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden