Nederlands MediaNetwerk


Tia Maria, de stijlvolle donkere likeur met een vleugje Jamaicaanse rum, een aangename vanillegeur en de allerbeste koffie-extracten, zet nu de grote stap naar een nieuw merkimago. Een weloverwogen terugkeer naar de roots van het merk om de kracht van een totaal unieke persoonlijkheid te benadrukken.
     Door een slimme, nieuwe verpakking verkrijgt dit topproduct, dat in meer dan 60 landen over de hele wereld wordt verkocht, een verfrissend en eigentijds uiterlijk. Het nieuwe ontwerp draagt verder bij aan de geraffineerde puurheid van deze exquise, overheerlijke likeur.

Een pakkend label met rijke, robijnrode tonen en het officiële wapen dat nog meer mysterie en charme toevoegt, zijn de elementen die de remodelling van Tia Maria gestalte geven. Het is een indrukwekkende mix waarin de nieuwe verpakking volledig aansluit bij de onovertroffen kwaliteit van de likeur en er net dat extra beetje klasse en fascinerende aantrekkelijkheid aan verleent.

De fantastische smaak en de nieuwe look onderstrepen de exclusieve topkwaliteit van Tia Maria. En dat is een nieuwe zege voor Illva Saronno, die altijd aanwezig is in de beste bars over de hele wereld.

MEER OVER TIA MARIA
De legende van TIA MARIA gaat terug op het midden van de 17de eeuw toen een mooie en jonge aristocratische Spaanse vrouw de Koloniale Oorlogen ontvluchtte die toen net waren overgeslagen naar Jamaica. Haar dienstmeid slaagde erin een familieschat te redden, een juwelendoosje met oorringen, afgezet met zwarte parels; er zat een manuscript bij waarin een recept stond voor een mysterieuze likeur. Het recept kreeg de naam van deze moedige vrouw: TIA MARIA. Het recept werd in de jaren ’50 van de 20e eeuw teruggevonden door Dr. Kenneth Leigh Evans, die de likeur in productie nam en op de markt bracht. ILLVA Saronno maakt TIA MARIA nog steeds volgens het oorspronkelijke recept en exporteert het product naar meer dan 60 landen. TIA MARIA is een exotische infusie van natuurlijke vanille en de beste, perfect gebrande verse koffie. Het geheel wordt gecompleteerd met een vleugje Jamaicaanse rum. De rijke koperen en gouden amberkleurige tonen gaan over in een betoverend boeket en maken TIA MARIA tot een ideaal mixdrankje voor exotische cocktails.

Weergaven: 258

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden