Nederlands MediaNetwerk

Een voorbeeld van marketing van een eenmansbedrijf in de markt van de overheid

Eenmansbedrijven die te maken hebben met de overheid, zitten in een gunmarkt. Het is dan handig voor de ondernemer om te weten hoe hij zijn best moet doen om opdrachten gegund te krijgen. Gelukkig is dat voor Notutekst helder: snel en precies werken en luisteren naar wat de opdrachtgever wil en dat leveren tegen een scherp competitief tarief.

Schrijven van teksten en verslaglegging                                                                                                          Notutekst zit in de markt voor verslaglegging en voor het schrijven van teksten. Dat blijkt uit zijn website: http://www.notutekst.nl Dit bedrijf levert vooral aan de (lokale) overheid. Die overheid weet wat hij wil - uiteraard in dit verband op het gebied van de producten die hij graag ziet.

Snelle en nauwkeurige verslaglegging betekent: het leveren van verslagen direct na afloop van de vergadering, dezelfde dag of een dag later voor ambtelijke vergaderingen onder het college van B&W. En het betekent voor het leveren van verslagen van bestuursvergaderingen (minuten) een tot vijf werkdagen na afloop van de vergadering. Notutekst maakt gebruik van hoogwaardige software, van inzichten en vaardigheden van de eigenaar en van een netwerk met collega's.

Een goed product snel leveren tegen een relatief laag tarief, moet de sleutel zijn voor het succes van een bedrijf als Notutekst is. Het is dan fijn dat dat gewaardeerd wordt door opdrachtgevers en dat dat ook blijkt uit referenties op zijn website.  Met dit gegeven, samen met de beoordeling van Notutekst door Dun & Bradstreet, moet dit eenmansbedrijf wel een glanzend perspectief hebben op de Nederlandse vrije markt:

Dit artikel is geschreven voor het winnen van vertrouwen van opdrachtgevers die nog geen zaken hebben gedaan met Notutekst. De opdrachtgever staat bij dit bedrijf centraal. Dat neemt niet weg dat een professional altijd zijn professionaliteit inbrengt, ook als opdrachtgevers daar geen oren naar zouden hebben - uiteraard heeft dat consequenties voor de beslissing of beide partijen met elkaar in zee gaan. 

Weergaven: 167

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden