Nederlands MediaNetwerk

Verzekeraar FBTO biedt als eerste een gratis mobiele applicatie waarbij een kenteken met camera kan worden gescand om automatisch de waarde en kosten van een auto te achterhalen. FBTO ontwikkelde de app samen met autowebsite Zomoto. De Zomoto Kenteken App is geschikt voor iPhone, iPad en android smartphones.

Na het fotograferen van een kenteken ontvangt de gebruiker, op basis van speciaal ontwikkelde herkenningssoftware, automatisch alle informatie over een auto. Een gedetailleerd kostenoverzicht toont de totale kosten per maand waaronder reparaties, brandstofverbruik, banden, afschrijving, verzekering en wegenbelasting. Daarnaast wordt met de Zomotex waardebepaling een inschatting gegeven van de huidige dagwaarde van de auto. Verder biedt de applicatie de meest uitgebreide modelinformatie. De applicatie stelt geen limiet aan het gebruik en is volledig gratis.

De introductie van de Kenteken App sluit goed aan bij de positionering van het merk FBTO, dat producten en diensten ontwikkelt vanuit de belevingswereld van de klant. Alles, van het afsluiten van verzekeringen tot en met het melden van schade, moet vooral eenvoudig en snel te regelen zijn. Datzelfde geldt voor de extra services die FBTO biedt, zoals de Kenteken App.

www.zomoto.nl/app

Weergaven: 150

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden