Nederlands MediaNetwerk

Reclamebureau Gummo en publicrelationsadviesbureau Van Hulzen hebben zich aan elkaar verbonden. De bestaande samenwerking tussen beide bureaus is omgezet in een partnership door een deelname van Van Hulzen in Gummo. De oprichters van Gummo, Hajo de Boer en Onno Lixenberg, blijven mede-eigenaar en werkzaam voor Gummo. 
 
Het partnership is het antwoord op de toenemende vraag naar een geïntegreerde communicatieaanpak. Reclame en pr zijn mede door de opkomst van nieuwe media steeds meer naar elkaar toegegroeid. Gummo en Van Hulzen bieden samen het beste uit twee werelden: de creativiteit van Gummo met het strategisch denken van Van Hulzen. Deze mix was al succesvol in de Europese aanbesteding voor het ministerie van Buitenlandse Zaken. Naast de projecten waar beide bureaus op samenwerken blijven zij onafhankelijk actief voor hun eigen klanten. Gummo vanuit Amsterdam en Van Hulzen vanuit Voorschoten. 
 
Gummo is een fullservicereclamebureau. Sinds de oprichting in 2002 heeft het bureau al meerdere prijzen in de wacht gesleept, van een Effie en verschillende SAN Accenten tot de prestigieuze Great Indoors Award voor de inrichting van het kantoor. Naast campagnes voor merken als Brand bier en non-profit organisaties als Staatsbosbeheer denkt Gummo in producten en businesscases. Het bewijs hiervoor zijn de eigen koekjes van John Altman. 100% natuurlijk en fair trade, verkrijgbaar bij onder meer Albert Heijn.

Van Hulzen is een breed en veelzijdig publicrelationsadviesbureau. Van strategisch advies tot media-inkoop en interactieve communicatie. Als pr-pionier is Van Hulzen al meer dan 60 jaar een bureau dat graag vooruitloopt en vernieuwend werkt. Pr met ambitie, daar staat en gaat Van Hulzen voor. Ontwerpstudio Kicks Concept & Design is al een aantal jaren zeer nauw verbonden aan Van Hulzen en is gespecialiseerd in publicrelationsproducties. Van Hulzen en Kicks hebben gezamenlijk 40 medewerkers en werken voor onder meer Hornbach, GlaxoSmithKline, Monsanto Vegetable Seeds, het Mauritshuis en diverse gemeenten en ministeries.

www.gummo.nl

www.hulzen.nl

Weergaven: 70

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden