Nederlands MediaNetwerk

Helft Nederlanders shopt voor cadeaus feestdagen liever online

De intocht van Sinterklaas is voor veel Nederlanders het sein om op cadeaujacht te gaan. Uit onderzoek blijkt dat veruit de meeste van ons in de laatste weken voor Sint of kerst hun inkopen doen, en ruim de helft shopt dan het liefst online. Voor wie inkoopstress – en drukte in winkelstraten - wil vermijden, biedt de nieuwe website Cadeaukaart.nl de oplossing van deze tijd: een groot online assortiment cadeaukaarten van alle bekende winkels, merken en webshops. 

Dat de Nederlandse consument niet zo nodig het huis uit hoeft om inkopen te doen voor de feestdagen, blijkt wel uit de gewoonte van bijna de helft om cadeaus online aan te schaffen. Uit het onderzoek van Creative Group komt bovendien naar voren dat een cadeaukaart het populairste cadeau is om weg te geven.

Ruim helft geeft met feestdagen cadeaukaart
Het online aankoopgedrag en de populariteit van cadeaukaarten gaan zich naar verwachting deze feestdagen vertalen in het consumentengedrag, aangezien ruim de helft van de Nederlanders zeker of vrijwel zeker van plan is online cadeaukaarten aan te schaffen. “Vanuit de gedachte dat mensen geneigd zijn cadeaus te geven die ze zelf graag zouden ontvangen, kun je stellen dat mensen het fijn vinden zo’n kaart cadeau te krijgen”, zegt Michael van Essen, General Manager bij Creative Group, het bedrijf achter Cadeaukaart.nl. “Want zeg nou zelf, je kiest toch het liefst je eigen cadeau uit? Dan is het wel zo handig als je die cadeaukaart kunt inleveren bij je favoriete winkel.”

Grootste online assortiment cadeaukaarten
Cadeaukaart.nl is de nieuwe webwinkel met het grootste online assortiment cadeaukaarten. Consumenten en zakelijke klanten kunnen hier gemakkelijk terecht voor een cadeaukaart, bijvoorbeeld voor in het kerstpakket of als geschenk voor de feestdagen. Voor iedere gelegenheid is er een geschikte kaart, inclusief passende verpakking; van een verjaardag, geboorte of huwelijk tot Valentijnsdag en natuurlijk de feestdagen.

Om het nog makkelijker te maken, biedt de website ook een ‘Cadeaukaart.nl Keuzekaart’ aan. Met deze kaart hoeft men geen keuze te maken voor een bepaalde winkel of merk, maar kan de ontvanger zelf een keuze maken uit het aanbod cadeaukaarten op Cadeaukaart.nl. Via de verschillende categorieën (zoals Games, Baby, Eten & Drinken, Winkelen & Mode, Muziek en Lezen) of via de zoekfunctie op de homepage is het eenvoudig om een geschikte kaart te vinden. Bij iedere kaart wordt aangegeven waar deze kan worden ingeleverd en wat de geldigheidsduur is. Het is ook mogelijk aan de cadeaukaart een extra geschenk toe te voegen, zoals een doos chocolade of een fles champagne, verpakt in een luxe houten kist.

Weergaven: 66

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden