Nederlands MediaNetwerk

Hillenaar Outdoor Advertising neemt de Vensters in de gemeente Den Haag voor de komende vier maanden over van exploitant van Puffelen, Reclame Buiten. Het gaat in totaal om 123 vakken op 30 toplocaties in het centrum en langs belangrijke doorgaande wegen in de Hofstad.

Naast de Vensters in Den Haag neemt Hillenaar tevens de Vensters in de steden Zoetermeer (80 vakken) en Alkmaar (40 vakken) tijdelijk over.

Hillenaar biedt al Billboards en Vensters aan in 100.000+ steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Groningen en Parkstad Limburg. De steden Den Haag, Zoetermeer en Alkmaar zijn een mooie (tijdelijke) aanvulling op het reeds bestaande Billboardpakket.

Den Haag telt ruim 495.000 inwoners en is de op twee na grootste stad van Nederland. Zoetermeer en Alkmaar tellen respectievelijk 121.840 en 93.945 inwoners*.

Wil jij meer informatie over de Billboards en Vensters van Hillenaar? Vraag naar je contactpersoon op de afdeling verkoop of klik hier.

www.hillenaar.nl  
 

Weergaven: 65

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden