Nederlands MediaNetwerk

Hoeveel kost een allochtoon en hoeveel een vrouw?

De PVV heeft het eindelijk voor elkaar: het is uitgerekend hoeveel een allochtoon kost. De berekening is gemaakt alleen voor niet-westerse allochtonen. Ik kom uit Bulgarije en ik draag geen hoofddoek, dus voor deze keer tel ik voor het gemak niet als allochtoon mee. Afijn, niet-westerse allochtonen kosten 7,2 miljard euro per jaar. Het gaat om 25 000 migranten en eenzelfde aantal nakomelingen volgens het onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau Nyfer. Volgens de onderzoekers maken deze allochtonen meer gebruik van collectieve voorzieningen dan de gemiddelde Nederlander. Dat lijkt me nogal logisch, aangezien allochtonen door stiekeme discriminatie op de arbeidsmarkt nauwelijks aan de bak komen.
De grote vraag is: nu we weten dat allochtonen 7,2 miljard euro per jaar kosten, kunnen we daar wat mee? En wat doen we met alle laagopgeleide en gedeeltelijk arbeidsongeschikte Nederlanders die ook nauwelijks aan de bak komen? Even een aparte berekening maken? En de zogenaamde westerse allochtonen dan? Die lijken helemaal een lastige groep, want zelfs prins Willem-Alexander is volgens de definitie van het CBS allochtoon.
De vraag blijft wat je met dat soort gegevens wilt bereiken. Statistieken zijn gemiddelden met hoge uitschieters naar boven en naar beneden. Misschien is het handig voor verjaardagen om te weten hoeveel een auto gemiddeld kost, maar wat heb je eraan als de één in een gloednieuwe Mercedes rijdt en een ander in een tweedehands Fiat Panda. Hetzelfde met allochtonen: je hebt ze in allerlei soorten en maten en het is heel grof en beledigend om te zeggen hoeveel ze gemiddeld kosten. Bovendien hoe ethisch is het om de prijs van mensen te berekenen? De PVV en Geert Wilders hebben wel een punt dat alles zijn prijs heeft, ook mensen en vooral in Nederland, want Nederland is een vrijhaven voor mensenhandel en loverboypraktijken. Toen ik onderzoek deed voor het boek ‘Man is stoer, vrouw is hoer’ kwam ik erachter dat vrouwen in ons democratische landje als vee worden verhandeld. Een vrouw kost gemiddeld zevenduizend euro. Minder dan mijn auto. Voor de prijs van drie vrouwen heb ik een auto gekocht. Sommige kopen liever vrouwen en exploiteren ze levenslang als seksslaaf. Voor de gemiddelde prijs van zevenduizend euro. Laat Geert Wilders en zijn partij maar wat aan de mensenhandel en het loverboysprobleem doen. Een beetje meer daadkracht in die richting kan ze een heleboel linkse sympathisanten opleveren.


www.strafloverboys.hyves.nl
www.mariagenova.nl
http://twitter/com/genova2

Weergaven: 55

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden