Nederlands MediaNetwerk

I-Company ontwikkelt licentie-applicatie voor Eredivisie Live Zakelijk

Eredivisie Live lanceert een nieuwe dienst en website: www.eredivisielivezakelijk.nl. In onder meer een online omgeving kunnen horecagelegenheden en bedrijven vanaf heden een Eredivisie Live Zakelijk licentie aanschaffen. Met de officiële licentie kunnen de uitzendingen van Eredivisie Live publiekelijk vertoond worden. I-Company ontwikkelde de licentie-applicatie van de website die het online registratie- en betaalproces regelt. Voor I-Company uit Hoofddorp, specialist in online applicaties, is dit al de vijfde opdracht voor Eredivisie Live.

Het product Eredivisie Live Zakelijk is bedoeld voor alle organisaties die de uitzendingen van Eredivisie Live openbaar willen vertonen aan hun bezoekers, zoals bijvoorbeeld horecaondernemingen.. In de door I-Company ontwikkelde applicatie wordt op basis van het soort horecagelegenheid (bijv. hotel of café), en de kijkoppervlakte van de horecagelegenheid bepaald wat het tarief is voor de gewenste licentie. De licentie kan vervolgens direct worden aangeschaft op de website. 

Directeur en mede-eigenaar van I-Company, Frank Schuyer is trots op het project, dat vorige week werd opgeleverd. “Wij zijn blij dat Eredivisie Live wederom voor ons heeft gekozen. Gedurende de ontwikkeling zijn er nog behoorlijk wat wijzigingen aan de applicatie aangebracht. Een product in ontwikkeling brengt dat met zich mee. Onze flexibiliteit maakte het mogelijk om toch een gedegen applicatie te bouwen die voldoet aan alle wensen en eisen. In dezelfde periode hebben wij ook de uitbreiding op de kijkcodeshop van de Eredivisie Live opgeleverd. Deze shop maakt het mogelijk om online een abonnement af te sluiten voor het kijken van livestream-uitzendingen. De afhandeling van het abonnement en de betaling wordt ook door ons gefaciliteerd.”

Martijn Waldram, namens de Eredivisie project manager van Eredivisie Live Zakelijk, is tevreden over de samenwerking. “I-Company heeft het project adequaat aangepakt en is erin geslaagd de applicatie binnen de gemaakte afspraken op te leveren. Bovendien zijn er koppelingen gemaakt met onze eigen datasystemen, waardoor het bestelproces op de website goed aansluit op onze eigen werkprocessen. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie is goed, iets wat voor ons een speerpunt was in het traject.”

www.i-company.nl

www.eredivisielivezakelijk.nl

Weergaven: 38

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden