Nederlands MediaNetwerk

Online educatief platform Squla heeft
Jouri Bakker aangesteld als social media specialist. Jouri Bakker is in 2010 als redacteur gestart bij Squla. Zijn takenpakket omvat de eindredactie van de online leeromgeving en de contentontwikkeling van oefengames. Per 1 augustus is dit uitgebreid met de verantwoordelijkheid voor diverse social media kanalen en de coördinatie van het cluster Voorgezet Onderwijs.


Nieuwe Reporter, Donau; kwartaalblad over Oost-Europa, Goal.com, Facta en faculteitsblad SoAP. Tevens heeft hij als media-analist gewerkt bij Jouri Bakker heeft ruim drie jaar als Junior beleidsadviseur onderwijs & talentontwikkeling gewerkt bij de Gemeente Amsterdam. Ook was hij afgelopen jaren actief als freelance journalist voor diverse publicaties, waaronder Het Parool, DeDe Nederlandse Nieuwsmonitor. Hij heeft een Master in Journalistiek en een Bachelor in Sociologie.

André Haardt, directeur Squla: "Als online platform is het van belang actief te zijn op social media. Hierin investeren biedt kansen voor verdere groei en integratie met social media kanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Om dit professioneel aan te pakken, hebben wij Jouri verantwoordelijk gemaakt voor social media. Zijn nieuwsgierigheid, kennis van Squla en ervaring met het gebruik van social media vormen de ideale combinatie voor deze nieuwe functie."


www.squla.nl

Weergaven: 352

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden