Nederlands MediaNetwerk

Kijkers Discovery Channel maken kans op een gratis Mazda2 BiFuel

Discovery Channel heeft samen met Mazda een actie opgezet om de milieuvriendelijke Mazda2 BiFuel extra onder de aandacht te brengen. Wie op www.discoverychannel.nl/mazda de vragen over de Mazda2 BiFuel juist beantwoordt, maakt kans op een gratis exemplaar. De Mazda2 BiFuel is niet alleen sportief, maar ook extreem zuinig. Hij heeft de laagste prijs per kilometer in zijn klasse en kent 0% BPM en 0% wegenbelasting.



Alco de Jong, Programmadirecteur van Discovery Networks Benelux, vindt deze actie helemaal bij Discovery Channel passen: “De Mazda2 BiFuel is niet alleen stoer, sportief en mooi om te zien, maar ook nog eens erg zuinig voor het milieu. Precies waar wij voor staan in onze programmering: fraaie, heldhaftige programma’s met een voorliefde voor de natuur.”

“We brengen graag deze nieuwste Mazda nog eens extra onder de aandacht”, legt Pieter Dorenbosch uit, Marketing Communications Manager van Mazda Motor Nederland. “Op de afgelopen AutoRAI 2011 was er al veel belangstelling voor deze auto, die toen net twee dagen in Nederland was. Komende maand staat hij bij onze dealers in Nederland en we verwachten er veel van. Je hebt immers al een volle tank voor € 20,- ! En het is altijd leuk om er één cadeau te doen, natuurlijk.”

De actie loopt tot en met 12 juni. Er wordt in totaal één auto weggegeven.

www.discoverychannel.nl/mazda

 

Weergaven: 96

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden