Nederlands MediaNetwerk

SBS heeft
Leo van der Goot aangesteld als de nieuwe Directeur Televisie. Van der Goot geeft in deze functie leiding aan de drie tv-zenders Net5, SBS 6 en Veronica en was al enige tijd als adviseur bij SBS werkzaam. Leo van der Goot volgt Tina Nijkamp op die haar functie neerlegt wegens ernstige familieomstandigheden.


Tina Nijkamp voelt zich genoodzaakt haar functie neer te leggen: “Ik ben de afgelopen tijd getroffen door meerdere dramatische omstandigheden binnen mijn familie. Dat vergt al mijn aandacht en energie. Leiding geven aan drie tv-zenders betekent nagenoeg 24/7 bezig zijn met werk, maar dat kan en wil ik nu en de komende tijd niet. Ik hoop dat iedereen daar begrip voor op kan brengen.”


Algemeen Directeur Eric van Stade: “Ik betreur het heel erg dat Tina haar functie neerlegt, maar kan alleen maar respect voor haar besluit hebben. Ik hoop en wens dat er voor haar betere tijden aan gaan breken. Met Leo van der Goot als opvolger hebben we de absolute top in huis. Als adviseur heeft hij ons de afgelopen maanden erg geïnspireerd en ik ben erg blij dat hij zijn werk structureel zal gaan voortzetten.”


www.sbs.nl

Weergaven: 419

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden