De echte vluchtelingen, LHBT’ers uit islamitische brandhaarden, die je als liberale samenleving een veilig heenkomen hebt te bieden, belanden van de regen in de drup. Ze worden opgevangen tussen gelukzoekers die vrouw en kinderen achterlieten en in hitsige roedels hun geluk en libido in onze perverse samenleving beproeven.

Maak een voorstelling van een opeengepakte mensenmassa aan opgefokte jonge kerels die wachten op de gelegenheid kennis te maken met de wereld van ongesluierde halfnaakte hoeren en uitzicht op geld. Een groep mannen op hoerentocht is de gruwel van iedere homo, ook in Amsterdam. In een vorig leven stelde Henk Krol terecht, dat de latente homo-erotische gevoelens bij moslims tot homofoob geweld leiden.

een opeengepakte mensenmassa aan opgefokte jonge kerels

Ik neem zonder meer aan dat de berichten over geweld en intimidatie tegen LHBT’ers in COA’s ernstiger zijn dan wat wij nu weten. Het kost geen moeite te bedenken hoe het als transseksueel of transgender moet zijn in een sporthal vol jonge moslimmannen met een overspannen libido.

Van het kabinet hoor ik al maanden de mantra: aangifte doen. Ja, bij een boswachter uit de buurt die toevallig Arabisch spreekt? Ga zelf eens aangifte doen als toerist in een willekeurig derdewereldland? Het COC schrijft er prachtige persberichten over maar is niet voorbereid op deze acuut ontstane achterlijkheid. De jongemannen liggen massaal in bed met een Arabische versie van de Nederlandse Grondwet die hen in machteloze apathie is uitgedeeld. Dat zal ze leren over gelijkheid van man en vrouw en homorechten!

De COA-medewerker die alsnog een aangifte regelt ziet hoe het slachtoffer, na aanwijzen van de dader(s), de zaak voor hem alleen maar verergert. Het kabinet wil niet wijken dus de LHBT’er blijft in dezelfde opvang waar hij zojuist verraad heeft gepleegd. De zelfmoord van een man in de noodopvang van Alphen, waar eerder al gedonder was met transgenders, staat niet goed op onze conduitelijst. Wie gaat de familie bellen? Het maakbare asielzoekerscentrum bestaat niet.

LHBT-vluchtelingen in de COA’s blijken vogelvrij

We blijken onze verworvenheden niet één op één te kunnen implementeren op een cultuur waar de verlichting nog moet beginnen. De niet-heteroseksuele mens is zelfs in de westerse beschaving nog niet volledig geaccepteerd. Omdat het materialisme en de lange vrede ons in een aangename roes van tevredenheid heeft gebracht, zijn we niet meer in staat onze waarden te verdedigen. De LHBT-vluchtelingen in de AZC’s blijken vogelvrij in het land waarvan Amsterdam de hoofdstad is. Of we vinden het niet de moeite waard deze mensen de weg naar verlichting te wijzen, of we zijn niet echt begaan met het lot van deze vervolgden.

De massaliteit waarmee deze Back to the Future-operatie ons overspoelt, belooft niet veel goeds. De stammencultuur die zij meebrengt wordt in stand gehouden. Met de antiwesterse indoctrinatie nog in de genen zullen ze samenklitten in hun eigen kring. Het commentaar van de paar opgepakte aanranders en gauwdieven van Keulen bewijst dat het gaat om doortrapt cynisme. ‘Ik wist niet dat je geen gestolen telefoon mag kopen’. Ze hebben de Achilleshiel van het decadente Westen allang gevonden en hen is thuis al geleerd ons rechtssysteem te minachten.

De echte vluchtelingen, de LHBT’ers, komen van de regen in de drup. Ze zijn meegereisd met hun beulen.