Nederlands MediaNetwerk

LinkedIn, s‘werelds grootste zakelijke netwerk met wereldwijd meer dan 90 miljoen leden, lanceert de bètaversie van LinkedIn Today. Hiermee kunnen leden van LinkedIn het meest populaire en relevante nieuws van hun vakgenoten in een oogopslag zien.

“Met LinkedIn Today kunnen onze leden snel en gemakkelijk zien wat andere 90 miljoen professionals op LinkedIn lezen, delen en zeggen,” zegt Deep Nishar, Senior Vice President Product en User experience bij LinkedIn. “Het is een efficiënte manier om relevante informatie voor en over je werk te verzamelen en biedt de nodige insights om zakelijke beslissingen te nemen.”

Leden kunnen nu nieuwsberichten volgen en zien wat populair is binnen hun netwerk. Zo zien zij welk nieuws hun industrie dagelijks beïnvloedt en welk nieuws betrekking heeft op meerdere industrieën tegelijk. Ook kunnen leden tot 22 industrieën volgen waaronder internet, onroerend goed en non-profit. Verder hebben zij de optie om specifieke nieuwsbronnen te volgen, variërend van Financial Times tot Mashable, hiermee worden de meest besproken headlines getoond per nieuwsbron en industrie.

LinkedIn heeft ook haar samenwerking met Twitter uitgebreid, zodat leden constant updates en nieuws kunnen delen op LinkedIn èn Twitter. Met LinkedIn Today kunnen leden populair nieuws automatisch delen met Twitter en is het ook mogelijk om nieuws door te plaatsten naar een LinkedIn Group.

Het bedrijf kondigt ook versie 3.6 van de LinkedIn iPhone-applicatie aan die de LinkedIn Today-functie bevat. Daarmee krijgen professionals op elk moment via hun iPhone toegang tot populair nieuws van vakgenoten. Ze kunnen artikelen bewaren voor later of ze direct delen met hun eigen connecties en netwerk.

LinkedIn Today

Weergaven: 26

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden