Nederlands MediaNetwerk

1 september gaat Nederlands nieuwste magazineshop MagVilla.nl van start. Bij deze onine kiosk kun je per stuk actuele edities van tijdschriften kopen. MagVilla biedt een assortiment van zo'n 1800 binnen- en buitenlandse titels, waarmee het aanbod vele malen groter is dan in de fysieke winkels. Bovendien vind je bij MagVilla.nl ook tijdschriften die niet in het schap van de plaatselijke winkel liggen. Magazines, op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, worden de volgende dag al bezorgd.

MagVilla.nl maakt het shoppen van magazines aantrekkelijk door onder andere haar bezoekers uitgebeid te informeren. Zo kun je zien wanneer een tijdschrift verschenen is en hoeveel voorraad er is. Je kunt zelf reviews schrijven en lezen wat anderen van een tijdschrift vinden.

Een belangrijke tool is de email alert. Als je een tijdschrift als favoriet aanvinkt, ontvang je op de dag dat er een nieuwe editie verschijnt een email met daarin een afbeelding van de cover en een beschrijving van de inhoud. Vervolgens kun je de betreffende uitgave met één druk op de knop bestellen.

Ter introductie op 1 september krijgen de eerste 300 klanten bij een bestelling vanaf € 10,- een gesigneerde zeefdruk (t.w.v. € 49,95) van Raphaël Hermans, kleinzoon van Toon Hermans.

Naast de printcampagne in diverse magazines wordt MagVilla.nl gepromoot middels search engine marketing, social media en tv-commercials. Voor de exploitatie maakt MagVilla.nl gebruik van het online platform en de dienstverlening van Sellvia, die het voorraadbeheer, de afrekening en de verzending van de magazines verzorgt.

www.MagVilla.nl
www.sellvia.nl

Weergaven: 188

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden