Nederlands MediaNetwerk

Per 1 februari 2011 versterkt Marijke van Outersterp het directieteam van Kobalt als COO. Marijke van Outersterp is geen onbekende in de mediawereld. Marijke is ruim tien jaar COO geweest bij Mindshare. De laatste paar jaar heeft Marijke gewerkt vanuit haar eigen bedrijf Marijke van Outersterp BV als Consultant.

Marco Geeratz: “Marijke stapt precies in op het moment dat we met Kobalt doorschakelen naar de volgende fase. Door de ervaring en expertise die zij meeneemt weet zij als geen ander hoe we met Operations nog meer efficiënt, effectief en klantgericht kunnen gaan werken. ”

Marijke van Outersterp: “Een klus die mij op het lijf is geschreven. Ik heb ontzettende zin in deze uitdaging om met mijn ervaring een bijdrage te mogen leveren aan de volgende fase voor Kobalt. ”

Kobalt is een onafhankelijk Nederlands mediabureau voor adverteerders. Als mediabureau voor adverteerders adviseert Kobalt op het snijvlak van merk- en mediastrategie, koopt media in en handelt mediaplaatsingen, en direct (non) mailopdrachten af. Met de inzet van media ondersteunt Kobalt adverteerders op een resultaatgerichte wijze bij het realiseren van sterke merken en betere verkopen.

Sinds januari 2011 is Marco Geeratz CEO van Kobalt.

www.kobalt.nl

Weergaven: 303

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden