Nederlands MediaNetwerk

Meer inzendingen voor LOF Prijs voor Vakinformatie 2013

Woensdag 19 september sluit de inzendtermijn voor de LOF Prijs voor Vakinformatie 2013. Met nog twee weken te gaan hebben tot nu toe meer mediapartijen ingezonden dan in voorgaande jaren. Daaruit blijkt dat de prijs voor het beste vakinformatieve mediaproduct steeds meer leeft binnen de professionele mediasector. De LOF Prijs voor Vakinformatie 2013 gaat naar hét vakinformatieve mediaproduct dat een inspiratiebron is voor de branche. Aan de LOF Prijs voor Vakinformatie 2013 is een geldprijs van € 10.000,- verbonden.

Onder de inzenders zijn relatief nieuwe partijen die zich hebben toegelegd op multichannel publishing. We zien onder de inzendingen steeds meer samenwerkingen op basis van gelijkwaardigheid tussen nieuwe mediapartijen en uitgevers. Ook zien we steeds vaker dat het businessmodel op een andere grondslag georganiseerd is dan gebruikelijk was voor traditionele mediaproducten. Zo blijkt het Media as a Service-model in opkomst te zijn. Uit de inzendingen is af te lezen dat de professionele mediasector in beweging is en op zoek is naar innovatieve oplossingen en bijbehorende verdienmodellen.

Vorig jaar was Emerce de winnaar van de LOF Prijs voor Vakinformatie 2012. De prijs levert genomineerden en de winnaar een jaar lang extra exposure op onder adverteerders, lezers en vakgenoten.

De onafhankelijke en vakkundige jury staat onder voorzitterschap van Alex Beishuizen, zelfstandig media-adviseur en mede-auteur van ‘Online of flatline’. De LOF-jury is op zoek naar leidende merken als naar nieuwe proposities die gebruikers ondersteunen in hun beroep en bedrijfsuitoefening.

Inzenden voor de LOF Prijs voor Vakinformatie 2013 begint met het invullen van het webformulier op de LOF-site.

Inzenden voor de LOF Prijs voor Vakinformatie 2013 kan tot uiterlijk woensdag 19 september. De inzending staat open voor iedere mediapartij die vakmedia exploiteert. Het is niet noodzakelijk aangesloten te zijn bij Media voor Vak en Wetenschap (MVW).

Agenda
* Op woensdag 19 september 2012 sluit de inzendtermijn.
* Eind september wordt de longlist bekend gemaakt.
* 29 november 2012 presenteren de inzenders van de longlist hun vakinformatieve mediaproduct aan de vakjury.
* Begin december 2012 maakt de LOF-jury vijf nominaties bekend die meedingen naar de LOF Prijs voor Vakinformatie 2013.
* 21 januari 2013 presenteren de genomineerden hun inzendingen en wordt de winnaar van de LOF Prijs bekend gemaakt tijdens het feestelijke LOF-event ‘Vakinformatie over de grenzen’. Gastspreker op dit event is Barry McIlheney, chief executive van de Britse Professional Publishers Association (PPA).

De LOF Prijs voor Vakinformatie 2013 is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en branchevereniging Media voor Vak en Wetenschap en wordt mede mogelijk gemaakt door: Abonnementenland, Clipforce en [De Redactie].

Weergaven: 84

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden