Nederlands MediaNetwerk

Mikro Gids is vernieuwd. Na de lancering van een app op de iPad afgelopen najaar is nu de printversie onder handen genomen. Het resultaat is een moderne frisse tv-gids van deze tijd! De vernieuwde Mikro Gids ligt vanaf vandaag in de winkels. 

De vernieuwde Mikro Gids is primair een tv-gids geworden die zich richt op het actuele aanbod van de tv-week. De focus van het blad ligt op het gidsen van de moderne vrouw door het overvolle aanbod op televisie. Dat doet Mikro Gids al enige tijd door middel van zijn unieke programmaoverzichten in tijdblokken. Hierdoor kan er snel een keuze gemaakt worden uit het actuele tv-aanbod. Mikro Gids richt zich in zijn nieuwe formule vooral op het aanbod van series en films op tv. Elke dag wordt een overzicht gegeven van de series van die dag en wordt er extra aandacht besteed aan het filmaanbod.

Mikro Gids heeft een fris en modern uiterlijk gekregen. Met de vernieuwde Mikro Gids maak je snel een keuze door middel van de duidelijke en overzichtelijke programmapagina’s. Mikro Gids geeft nu elke week nog meer tips onder dit moet je zien. Daarmee haalt Mikro Gids voor de lezers de krenten uit de pap voor de komende week.  In de nieuwe rubriek  de TV-smaak van vertelt iedere week een bekende Nederlander over zijn favoriete tv-series en -personages. 

De basic programmagids van de KRO voor een lage prijs. Met zeer overzichtelijke programmagegevens in tijdblokken en extra ruimte voor dagtelevisie. In de toelichtingen focus op tv series en films op tv. Oplage wekelijks 420.000. 

www.MikroGids.nl

Weergaven: 352

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden