Nederlands MediaNetwerk

Monsterboard lanceert vandaag een iPad app voor mobiel solliciteren. Na de iPhone kunnen werkzoekenden nu ook via de iPad op zoek naar een nieuwe baan. Monsterboard lanceert als eerste vacaturesite in Nederland een iPad app voor werkzoekenden, waardoor altijd en overal toegang is tot de vacatures. De app is gratis via de Apple App Store te downloaden.

“Wij hebben als doel werkzoekenden en vacatures bij elkaar te brengen. Daar waar werkzoekenden zijn, zijn wij ook. Eerst was dat op het internet, vervolgens kwamen de smart phones en nu zijn dat de tablets.  Vorig jaar introduceerden we de iPhone app, die is inmiddels al 15.000 keer gedownload en daar komen elke week zo’n 900 gebruikers bij”, aldus Warren Hammond, managing director van Monsterboard.nl. “De iPad app is de volgende logische stap. Het is voor werkzoekenden prettig om te zoeken naar nieuwe banen op een locatie die voor hen het handigst is. Waar de werkzoekende zich ook bevindt, Monsterboard is daar met zijn vacatures.”  

Met de app kunnen gebruikers zoekopdrachten bewaren en vacatures e-mailen voor later gebruik. Werkzoekenden met een Monsterboard-account kunnen hun account koppelen aan de app, waardoor direct kan worden gesolliciteerd vanaf de iPad. Favoriete vacatures kunnen worden opgeslagen en op een later tijdstip geraadpleegd worden. Door een directe link met Google Maps kunnen gebruikers  bovendien locatiegebonden zoeken naar een baan. De applicatie voorziet tevens in een melding bij nieuwe vacatures, zodat werkzoekenden snel kunnen reageren. 

De iPad app maakt, net als de iPhone app, onderdeel uit van de applicaties van Monsterboard waarmee werkzoekenden mobiel kunnen solliciteren. De app biedt werkzoekenden dezelfde mogelijkheden als op de website van Monsterboard, gecombineerd met de voordelen van het gebruik van de iPad. Binnenkort verschijnt ook de Android app op de markt.

www.Monsterboard.nl

Apple App Store

Google Maps 

Weergaven: 53

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden