Nederlands MediaNetwerk

Het onderzoek naar de optimalisatie van de effectiviteit van dagbladadvertenties van Validators in samenwerking met Cebuco is genomineerd voor een Esomar Research Effectiveness Award 2011. Esomar is de wereldwijde belangenorganisatie voor marketingonderzoek, en vertegenwoordigd ruim 120 landen (o.a. MOA is aangesloten).

De genomineerde case is in opdracht van het Reformatorisch Dagblad van Erdee Media Groep uitgevoerd. De award wordt toegekend aan het onderzoek dat wereldwijd de beste effectiviteit laat zien.

Op 21 september wordt tijdens het internationale ESOMAR congres in Amsterdam bekend gemaakt welk van de drie genomineerde de winnaar is. De resultaten van het Erdee onderzoek geven een vernieuwd inzicht hoe consumenten een krant lezen en hoe advertenties opvallen. Adverteerders en media-eigenaren van dagbladen kunnen dankzij concrete learnings eenvoudig tot 25% meer rendement uit dagbladadvertenties halen. Wereldwijd kunnen deze vernieuwde inzichten voor adverteerders extra omzet opleveren.

Martin Leeflang, Managing Director van Validators: “Dankzij het combineren van de nieuwste neuromarketing technieken zijn we perfect in staat effecten van de consument die met advertenties wordt geconfronteerd, te registreren, analyseren en te verantwoorden. Twee jaar na onze oprichting en dankzij eigen software ontdekken we allerlei nieuwe methodes die we voor deze studie hebben ingezet. Een nominatie voor een ESOMAR Award is vergelijkbaar met een Oscar voor de best film…wij zijn apetrots.”

Erik Grimm, Research Director Cebuco over de prijs: “De ontwikkeling van dagbladen staat niet stil. Dagbladen zijn volop aan het innoveren en realiseren zich meer dan ooit dat dagbladen in staat zijn campagnes van adverteerders meer succesvol kunnen maken. Cebuco put uit inmiddels meer dan 75 jaar onderzoekservaring met dagbladen. Deze studie voegt een nieuwe dimensie toe aan het effect van dagbladcampagnes.”

 

www.cebuco.nl

www.validators.nl

 

Weergaven: 79

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden