Nederlands MediaNetwerk

Goed nieuws voor Grey’s Anatomy en Private Practice-fans, want Net5 brengt deze zomer een nieuwe serie van dezelfde makers: Off the Map. De serie draait om Lily, Mina en Tommy, drie jonge artsen die om verschillende redenen aan de slag gaan in een kliniek midden in de Zuid-Amerikaanse jungle. Met weinig personeel, bijna geen medische apparatuur en in de extreme hitte moeten ze zich daar zien te redden.

Gelukkig is er een aantal ervaren artsen aanwezig die de beginnelingen onder hun hoede neemt. Al snel leren de nieuwkomers dat de regels in de jungle compleet anders zijn, en wanneer in het broeierige klimaat de eerste romances ontstaan, wordt het alleen maar moeilijker. Off the Map is vanaf 11 juli om 20.30 uur te zien bij Net5. 

De jonge dokter Lily Brenner (Caroline Dhavernas) wil na de dood van haar verloofde een nieuwe start maken en reist af naar de kliniek in Zuid-Amerika. Al meteen bij aankomst ontmoet ze de andere twee nieuwe doktoren. Mina Minard (Mamie Gummer) is een stugge, jonge, maar bloedfanatieke vrouw en gespecialiseerd in gevaarlijke infectieziektes. Tommy Fuller (Zach Gilford) is een getalenteerde plastisch chirurg, maar besteedde het merendeel van zijn studietijd aan feesten en vrouwen versieren en is daar nog steeds niet van plan mee te stoppen. 

Lily, Mina en Tommy maken bij aankomst kennis met de charismatische Ben Keeton (Martin Henderson). Ben was voormalig Hoofd Chirurgie in het prestigieuze UCLA-ziekenhuis, maar heeft zijn baan opgezegd om de kliniek in de jungle op te richten. Deze McDreamy in de jungle wordt bijgestaan door de ex-mariniersarts Otis Cole (Jason George), de mysterieuze Ryan Clark (Rachelle Lefevre) en de lokale medicijndokter Zita (Alvarez Valerie Cruz) die geen hoge pet op heeft van Amerikanen. Samen leren de artsen de groentjes hoe ze levens moeten redden onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

De nieuwkomers zien hun eerste werkdag vol vertrouwen tegemoet, maar wanneer ze hun eerste patiënten moeten behandelen, leren ze al snel dat het er in de jungle heel anders aan toegaat dan in de normale wereld. Lily gaat met Ben de jungle in om een oude man te redden die op grote hoogte zwaargewond bekneld is geraakt in een kabelbaan en Manny wordt naar een familie gestuurd die besmet is met tuberculose. De vrouw blijkt bij aankomst al te zijn overleden, maar de ernstig zieke vader weigert de antibiotica aan te nemen voor zichzelf en zijn kinderen. Hoe gaat Manny dit oplossen? Mina blijft in de kliniek en merkt al snel dat het een groot manco is dat ze de taal niet spreekt. Meer dan ooit moet ze op haar instinct vertrouwen om de patiënten te kunnen helpen. 

Off the Map is van de hand van Shonda Rhimes, Betsy Beers en Jenna Bans. Zij zijn ook verantwoordelijk voor Grey’s Anatomy en Private Practice.

www.net5.nl/offthemap

 

 

 

Weergaven: 268

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden