Nederlands MediaNetwerk

Uit de nieuwsbrief van retriever

  • Sanoma Media lanceert op 1 juni, de titel OOGGetuige, een maandblad en app voor zowel de iPhone als iPad. Het maandblad is Nederlands eerste tijdschrift voor ‘de kijkers onder de lezers’ waarin foto’s de hoofdrol spelen. Het  bestaat dan ook voor 90% uit foto’s en voor 10% uit tekst. De oplage is 80.000 exemplaren en de kosten voor 1/1 pag. f.c. zijn € 4.500,-.
  • España & más van HUB Uitgevers is gelanceerd op 3 mei. De glossy richt zich op liefhebbers van de Spaanse taal en cultuur en biedt inspiratie voor een bezoek aan Spanje en Latijns-Amerika. Het blad verschijnt 6x per jaar in een oplage van 25.000 exemplaren. De kosten voor 1/1 pag. f.c. bedragen € 1.750,- .
  • MEIDEN gossip is de nieuwe spin-off van MEIDEN magazine van uitgever Z-Press Junior Media. Meiden tussen de 11 en 16 jaar worden actief betrokken bij het blad. Ze kunnen hun eigen (roddel)verhalen, celeb-nieuwtjes en paparazzifoto’s delen in het magazine, op Twitter, Facebook en Hyves. MEIDEN gossip is op 10 mei jl. gelanceerd en verschijnt 13x per jaar in een oplage van 40.000 exemplaren. De kosten voor 1/1 pag. f.c. bedragen € 2.450,-.
  • Het maandblad Winnie de Poeh is na 5 jaar geherlanceerd. De heruitgave is in lijn met de strategie van Disney wereldwijd om Winnie de Poeh in 2011 nieuw leven in te blazen. Winnie de Poeh wordt uitgegeven door Sanoma Media Netherlands B.V. De eerste editie is op 25 mei jl. verschenen. De oplage bestaat uit 25.000 exemplaren. Het tarief voor 1/1 pag. f.c. is € 2.500,-.
  • Per september a.s. verschijnt LAEF!, een kwartaalblad voor 55-plussers die zelfstandig wonen in de provincie Limburg, van ACTA uitgeversorganisatie. De titel verschijnt in 5 regio-edities met een totale oplage van 70.000 exemplaren en wordt verspreid op 3.500 afgiftepunten waar senioren vaak komen. Elke uitgave bevat naast algemene redactie vier pagina’s regionaal gemeentenieuws.
  • Begin mei jl. is de eerste editie van Il Giornale della Fiera gelanceerd, een gratis krant voor Italië liefhebbers. De krant komt 4x per jaar uit en laat het pure Italië zien met zijn gevoel voor smaak en stijl. De verspreiding vindt plaats op zo’n 1.750 locaties die Italiaanse producten of diensten aanbieden. De kosten voor 1/1 pag. f.c. bedragen € 1.950,-. Il Giornale della Fiera wordt uitgegeven door Vicini Marketing & Media.
  • Per 20 juni a.s. wordt het eerste nummer van sponsored magazine E.ON verspreid onder 100.000 meer welstandige gezinnen die energie afnemen bij E.ON. De titel schrijft over huishoudens en hun energie en de rol van E.ON hierin. De uitgever is Hemels Publishers. Het magazine verschijnt 3x per jaar en de kosten voor 1/1 pag. f.c. bedragen € 4.750,-.
  • The International Correspondent is een tweemaandelijks zakelijk magazine voor de internationale gemeenschap in Nederland. De Engelstalige titel geeft advies over wonen, werken en leven in Nederland en brengt verhalen over politiek, de financiële wereld, ondernemen, onderwijs, innovatie en lifestyle. De kosten voor 1/1 pag. f.c. bedragen € 5.000,-. The International Correspondent wordt uitgegeven door Correspondent Media en is op 11 mei jl. voor het eerst verschenen. Informatie over oplage en wijze van verspreiding vindt u in Retriever.
  • In juni a.s. wordt STDNT gelanceerd, een gratis studentenglossy voor alle studenten uit Haarlem. De titel verschijnt 4x per jaar en wordt o.a. via de Hogeschool Inholland verspreid in een oplage van 3.000 exemplaren. STDNT wordt uitgegeven door Stichting HRLM Media. De kosten voor 1/1 pag. f.c. bedragen € 900,-.
  • Uitgeverij Lakerveld bv heeft Eemsdelta Kringen gelanceerd, een magazine over industrieel ondernemen in de Eemsdelta. Het eerste nummer is 26 april 2011 verschenen. Na de zomer verschijnen nog drie nummers, daarna wordt de frequentie 6x per jaar. De oplage bestaat uit 6.000 exemplaren en de kosten voor 1/1 pag. f.c. bedragen € 2.785,-. De nieuwe titel is een zusteruitgave van Europoort Kringen.
  • AutoGids Nederland B.V. geeft per 24 mei jl. een nieuwe editie uit: AutoGids voor Amstelland. De nieuwe autogids verschijnt in een oplage van 40.059 exemplaren. Het tarief voor 1/1 pag. f.c. bedraagt € 1.035,-.
  • 18 mei jl. is jobworld.nl gelanceerd, een vacaturedatabase van IDG Nederland die zich 100% richt op IT-banen. Naast het plaatsen van vacatures zijn er diverse andere advertentiemogelijkheden. Deze zijn gepubliceerd in Retriever.

Retriever is een mediadatabase voor professionals met advertentie- en redactiegegevens van alle Nederlandse media.


www.retriever.nl


Weergaven: 103

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden