Nederlands MediaNetwerk

Het culinaire tijdschrift Wining&Dining is geschikt gemaakt voor de iPad. Het herfstnummer is vanaf nu te verkrijgen bij www.MagZine.nu. De digitale versie van Wining&Dining is te downloaden voor €0,99. Het magazine wordt aangeboden als een voor de iPad geoptimaliseerd bestand en kan gelezen worden met diverse gratis apps.

Uitgever Joost Broeren:”Met de komst van de iPad is een nieuw tijdperk aangebroken voor de distributie van tijdschriften. MagZine.nu stelt ons in staat om in te spelen op deze trend. Voor minder dan 1 euro kan nu ook de digitale lezersgroep genieten van een inspirerend culinair magazine dat in de winkel €5,50 kost”.

Wining&Dining is het magazine voor fijnproevers. Het verschijnt 4 keer per jaar in een oplage van 30.000. Wining&Dining staat boordevol smakelijk gerechten uit binnen- en buitenland, elk voorzien van uitgekiende wijnadviezen. In ieder nummer heerlijke menu’s die de verschillende seizoenen in de keuken brengen en interessante reportages over diverse culinaire producten, (wijn) streken, kookreizen en chef-koks. Altijd met bijbehorende recepten. Daarnaast volgt Wining&Dining de laatste trends op culinair gebied en houdt daarmee de lezer op de hoogte van de nieuwste keukensnufjes, lekkerste kookboeken en de leukste culinaire evenementen.

MagZine.nu is een nieuw distributiekanaal waar consumenten hun e-magazine kunnen kopen. Binnenkort komt MagZine.nu uit met een nieuwe iPad app. De MagZine.nu app biedt de consument een natuurlijke manier van digitaal lezen. Door het tijdschrift bladeren gaat intuïtief en via een navigatiebalk met thumbnails, kleine afbeeldingen van iedere pagina. Bovendien onthoudt de app waar de lezer is gebleven. De MagZine.nu app is automatisch geïntegreerd met www.MagZine.nu en kent een gemakkelijk en veilig betalingssysteem. De gekochte tijdschriften worden overzichtelijk opgeslagen in de app.

www.wining-dining.nl
www.magzine.nu

www.twitter.com/winingdining

Weergaven: 63

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden