Nederlands MediaNetwerk

Online huishoudboekje Yunoo.nl introduceert automatische koppeling met bankrekening

“Kan ik mijn bankrekening automatisch koppelen aan Yunoo?” Deze vraag kreeg het grootste online huishoudboekje van Nederland vaak van haar gebruikers. Yunoo maakte inzicht in financiën al makkelijk, maar een automatische koppeling met de bankrekening was er nog niet. Tot dit moment. De Yunoo Bijwerk Assistent maakt het mogelijk om binnen één omgeving in te loggen bij internetbankieren en direct Yunoo bij te werken. Zo blijven persoonlijke geldzaken altijd up-to-date.

Stel je voor dat je persoonlijke geldzaken altijd inzichtelijk en actueel zijn en dat je hier bovendien bijna niets voor hoeft te doen. Vanuit die behoefte ontwikkelde Yunoo de Bijwerk Assistent. Uit een peiling, gehouden onder 1351 Yunoo-gebruikers, bleek dat 72% een dergelijke mogelijkheid graag zou willen gebruiken. Aangezien de meeste banken in Nederland (nog) niet openstaan voor een koppeling, heeft Yunoo deze koppeling volledig zelf ontwikkeld. De eerste gebruikscijfers onderstrepen de behoefte aan de Bijwerk Assistent. Meer dan 4500 mensen gebruiken de Bijwerk Assistent al. Zij werken inmiddels gemiddeld één keer per vijf dagen hun Yunoo-account bij.

Het bijwerken van een Yunoo-account met de Bijwerk Assistent is minstens zo veilig als de handmatige manier. Yunoo maakt geen verbinding met internetbankieren, maar voert alleen automatisch de acties uit die een gebruiker handmatig zou moeten doen. Exportbestanden worden tijdelijk opgeslagen en na het importeren bij Yunoo meteen verwijderd. Omdat transactiebestanden versleuteld worden verstuurd en niet lokaal worden opgeslagen, is deze manier van bijwerken nóg veiliger. De Bijwerk Assistent is op dit moment beschikbaar voor de browsers Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. De banken die ondersteund worden zijn Rabobank, ING, ABN Amro, SNS bank en ASN bank.

De Yunoo Bijwerk Assistent is gratis en per direct beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande gebruikers van Yunoo. 

www.yunoo.nl/bijwerk-assistent.html

www.yunoo.nl

Weergaven: 71

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden