Nederlands MediaNetwerk

Topondernemer Hennie van der Most gaat voor SBS 6 op pad om ondernemers te helpen die moeten vechten om hun bedrijf overeind te houden. Hennie vliegt met zijn helikopter naar deze bedrijven en staat hen met raad en daad ter zijde. De hele ommezwaai wordt op de voet gevolgd en moet leiden tot een nieuwe ondernemingsstructuur. De feestelijke heropening van het bedrijf is het hoogtepunt van het programma. Operatie van der Most is komend najaar te zien bij SBS 6.

Ondernemerschap is een mooi, maar zwaar beroep. Om succesvol te zijn, moet je hard werken, kennis van zaken hebben en in je onderneming geloven. Als het goed gaat, geeft dat veel voldoening. Maar wat als het minder goed gaat? Wat als de crisis grote impact heeft op een bedrijf en de ondernemer wil vooruit, maar weet niet hoe?

Topondernemer Hennie van der Most schiet te hulp met zijn schat aan kennis en jarenlange ervaring. Samen met de ondernemer zet hij alles op alles om het tij te keren en zo te proberen de zaak van de ondergang te redden. Verschillende bedrijven komen aan bod: van kapsalons, tot restaurants, van slagerijen tot discotheken. Confronterend, spannend, maar ook spraakmakend!

Hennie staat in iedere aflevering weer voor een nieuwe uitdaging. Niks is te gek voor Van der Most, die op 25-jarige leeftijd in de schuur van zijn ouders een ijzerhandel begon en inmiddels een enorm imperium heeft opgebouwd met vaak hele risicovolle projecten. Zijn ongekende werkwijze en aanpak maken van Hennie van der Most een voorbeeld voor zowel jonge als oudere ondernemers. “Durf je nek uit te steken, werk hard en heb een rotsvast geloof in eigen kunnen”, is zijn credo. 

Operatie van der Most was eerder te zien bij Omroep Max en RVU en is een programmaformat van Cycloop TV.

Opgeven kan vanaf nu via www.sbs6.nl/operatievandermost 

www.sbs6.nl

 

 

Weergaven: 49

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden